Ρόμπερτ Ουίλιαμς: «Ήθελα να γίνω πατέρας, η νύχτα κόπηκε «μαχαίρι»
Showbiz

Ρόμπερτ Ουίλιαμς: «Ήθελα να γίνω πατέρας, η νύχτα κόπηκε «μαχαίρι»

Μετά από τη σπουδαία πορεία του στο χώρο, ποιο κατά τη γνώμη του Ρόμπερτ Ουίλιαμς είναι  το...   ταμείο   που κάνει;

«Το ταμείο είναι 3 υπέροχα παιδιά και μια υπέροχη σύ-ζυγο5. Είμαι ακόμα ερωτευμένος με τη γυναίκα μου» τόνισε στο Λοιπόν.
-Πώς καταφέρατε να διατηρήσετε δεμένη την οικογένεια σας, με τους πειρασμούς που υπάρχουν, ιδιαίτερα στο χώρο σας, λόγω της προβολής;

«Στα 34 μου αισθάνθηκα αρκετά ώριμος, ώστε να κάνω το όνειρο της ζωής μου πραγματικότητα, που ήταν να κάνω παιδιά. Είχα ένα προηγούμενο γάμο στα 27 μου, ο οποίος ήταν μάλλον επιπόλαιος, δεν ήμουν έτοιμος τότε. Στα 35 μου, που παντρεύτηκα, ήξερα ακριβώς τι θέλω, κι αυτό ήταν η οικογένεια και τα παιδιά. Τα απέκτησα, κι ευχαριστώ τη σύζυγο μου για το μεγάλο δώρο που μου έκανε.»

-Πώς ισορρόπησε η δουλειά με την προσωπική σας ζωή;

«Όταν απέκτησα το πρώτο μου παιδί, τον Αλέξανδρο, στο χρόνο μέσα, σταμάτησα να δουλεύω νύχτα, έκανα ένα στούντιο ηχογράφησης, από τα μεγαλύτερα που υπήρξαν στην Ελλάδα, και ασχολήθηκα με πρωινή δουλειά, παρότι πολλές φορές μου έτρωγε μέρες ολόκληρες το να βρίσκομαι μέσα στο στούντιο, γιατί έγραφα για κάτι σίριαλ, διαφημιστικά...Ήθελα συνειδητά να γίνω πατέρας, οπότε αφιερώθηκα στα παιδιά και στην πρωινή δουλειά, η νύχτα κόπηκε «μαχαίρι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved