Γιάννης Σπαλιάρας: «Η υποκριτική είναι κάτι που αγαπάω πάρα πολύ»
Showbiz

Γιάννης Σπαλιάρας: «Η υποκριτική είναι κάτι που αγαπάω πάρα πολύ»

Ο Γιάννης Σπαλιάρας σε συνέντευξή του μίλησε για την ενασχόλησή του με την υποκριτική.

Εκτός από το μόντελινγκ έχετε εργαστεί και ως ηθοποιός σε σίριαλ, με πιο πρόσφατη τη συμμετοχή σας στο «Ρουά Ματ». Τί ρόλο παίζει η υποκριτική στη ζωή σας;

Είναι κάτι που το αγαπάω πάρα πολύ. Το αγάπησα στην πορεία γιατί μεγαλώνοντας δεν ήταν το όνειρό μου να γίνω ηθοποιός. Απλά μου προέκυψε. Όταν μου έγινε η πρόταση θεώρησα ότι μπορώ να το κάνω και είναι μέσα στις δυνατότητές μου. Ήθελα να το δοκιμάσω και προχώρησα. Στην πορεία το αγάπησα πάρα πολύ και νομίζω ότι μου ταιριάζει κιόλας. Θεωρώ κάθε ρόλο ένα υπέροχο και καινούριο ταξίδι με έναν άγνωστο προορισμό. Στο τέλος πάντα στεναχωριέμαι όταν τελειώνει μια δουλειά. Επίσης το βρίσκω πάρα πολύ δημιουργικό, σαν ένα ευχάριστο παιχνίδι θα έλεγα, παρά τις ατελείωτες ώρες που απαιτεί. Έχω λατρέψει αυτή τη δουλειά. Πάνω απ’ όλα αυτό που μου αρέσει είναι ότι με βοηθάει στο να εξελιχθώ ως άνθρωπος αλλά και ως επαγγελματίας.

Θα σας ξαναδούμε σε κάποιο σίριαλ;

Ελπίζω πως ναι! Αυτή η περίοδος που διανύουμε δεν είναι και η καλύτερη. Είναι όμως κάτι που το θέλω πολύ!, δήλωσε στο orathessaloniki.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved