Ευγενία Σαμαρά: «Αυτή την περίοδο είμαι λίγο προβληματισμένη με…»
Showbiz

Ευγενία Σαμαρά: «Αυτή την περίοδο είμαι λίγο προβληματισμένη με…»

Η Ευγενία Σαμαρά εξομολογήθηκε αν δέχτηκε ανήθικη πρόταση ποτέ και αναφέρθηκε και στη σειρά «9 Μήνες».

Πώς περνάς στη σειρά «9 Μήνες»; Θα συνεχιστεί και του χρόνου; Σου έγιναν άλλες προτάσεις;
Στη σειρά περνώ τέλεια, με την πάροδο του χρόνου βρήκαμε όλοι το ρόλο μας. Δεν ξέρω, βεβαίως, αν θα συνεχιστεί του χρόνου. Προτάσεις υπήρξαν και υπάρχουν, αλλά θέλω να καθαρίσει πρώτα το πεδίο, να ξέρω τι θα γίνει με τη σειρά, αφού εκεί ξεκίνησα και θέλω να σεβαστώ το γεγονός αυτό.


Στη σειρά είσαι μια γυναίκα που δεν τα βάζει εύκολα κάτω. Έτσι είσαι και στη ζωή σου;
Ακριβώς, είμαι άτομο που δεν τα βάζει εύκολα κάτω. Κυνηγώ τους στόχους μου και πολεμώ για αυτούς. Ο τολμών νικά λένε και ευτυχώς μέχρι τώρα δεν απογοητεύτηκα από τις επιλογές μου.


Θεωρείσαι ωραίο κορίτσι. Έχεις φλερτ-σχέση αυτό το διάστημα; Είσαι ερωτευμένη;
Ο έρωτας είναι ευχή και κατάρα, είναι ένα δυνατό συναίσθημα που σε κρατά ζωντανό, είναι κινητήριος δύναμη. Ποιος δεν θέλει να ερωτεύεται και να τον ερωτεύονται;


Είσαι πολύ όμορφη κοπέλα, στην καριέρα σου βρήκες δυσκολίες για αυτό σου το προνόμιο;
Η ομορφιά είναι υποκειμενική. Η αγάπη μου για την υποκριτική με έκανε να πετύχω τους στόχους μου. Το μαγικό σε αυτή τη δουλειά είναι ότι το ταλέντο και η λάμψη βγαίνει από μέσα σου…


Σου έκαναν ποτέ ανήθικη πρόταση;
Ευτυχώς, όχι! Ίσως επειδή πάντα διαχειρίζομαι τις καταστάσεις επί τούτου. Έχω ακούσει ότι συμβαίνουν διάφορα στο χώρο, αλλά εγώ με το χαρακτήρα μου ξέρω να βάζω φρένο.


Σε ποια φάση σε βρίσκουμε αυτή την περίοδο;
Σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο είμαι πολύ ευχαριστημένη. Είμαι λίγο κουρασμένη σωματικά αλλά ευχάριστα κουρασμένη. Αυτή την περίοδο είμαι και λίγο προβληματισμένη με αυτά που γίνονται στον κόσμο, η κρίση από τη μία, οι πόλεμοι από την άλλη, είναι πραγματικά λυπηρό και αυτό που πρέπει να καταλάβουν μερικοί είναι ότι δεν απέχουμε πολύ από αυτό, είναι λίγα χιλιόμετρα μακριά μας, μάλλον κοντά μας.

Πηγή: hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved