Θλίψη για τον χαμό Αγγελάκη: «Έφυγες νωρίς! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα περάσαμε μαζί!»
Showbiz

Θλίψη για τον χαμό Αγγελάκη: «Έφυγες νωρίς! Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα περάσαμε μαζί!»

Θλίψη επικρατεί από χθες στον καλλιτεχνικό χώρο μετά την είδηση ότι ο Γιάννης Αγγελάκης βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του, μετά από δύο μέρες απέλπιδων προσπαθειών των δικών του ανθρώπων να τον ακούσουν ή να τον δουν αφού δεν είχε δώσει κανένα σημείο ζωής.

Η τραγική αποκάλυψη αντρών της Αστυνομίας όταν βρήκαν χθες, Μεγάλο Σάββατο, το άψυχο κορμί του στο σπίτι του, αφού προηγουμένως χρειάστηκε να σπάσουν την πόρτα βύθισε στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους αλλά και τους στενούς του φίλους που δεν μπορούν να πιστέψουν πως ο Γιάννης Αγγελάκης δεν είναι πια ανάμεσά μας. Ο καλός του φίλος Βασίλειος Κωστέτσος, συντετριμμένος από το τραγικό συμβάν ανέβασε στα social media μία κοινή τους φωτογραφία και τα εξής συγκινητικά λόγια: «Γιάννη μου, πολυαγαπημένε μου φίλε ΥΠΕΡΤΑΛΑΝΤΟΥΧΕ! Έφυγες νωρίς! Μεγάλο Σάββατο... Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα περάσαμε μαζί! Τα όσα με συμβούλεψες! Θα μου λείψεις!».
Αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία εμφάνισή του μπροστά στις κάμερες ήταν πριν από μερικούς μήνες στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» σε εορταστικό επεισόδιο για την Τσικνοπέμπτη όπου είχε εντυπωσιάσει με τις μιμήσεις του καθώς ήταν μία πτυχή από την πολυτάλαντη προσωπικότητά του.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved