Η αποκάλυψη του Μπέκε που αλλάζει τα δεδομένα για τον αιφνίδιο θάνατο του Αγγελάκη!
Showbiz

Η αποκάλυψη του Μπέκε που αλλάζει τα δεδομένα για τον αιφνίδιο θάνατο του Αγγελάκη!

Σοκαρισμένη είναι ακόμα η ελληνική σόουμπιζ από τον ξαφνικό θάνατο του πολυτάλαντου Γιάννη Αγγελάκη ο οποίος βρέθηκε νεκρός το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου στο σπίτι του. Φίλοι, συνεργάτες και συγγενείς προσπαθούν ακόμα να συνειδητοποιήσουν πως ο γνωστός make up artist, κομμωτής και μίμος δεν είναι πια ανάμεσά μας.

Σήμερα, η Τατιάνα Στεφανίδου αφιέρωσε μέρος της εκπομπής της σε εκείνον με μερικούς από τους πιο στενούς συνεργάτες του να μιλούν γι’ αυτόν. Ανάμεσά τους και ο Δήμος Μπέκε ο οποίος μάλιστα έκανε μία αποκάλυψη που αλλάζει τα δεδομένα σε ό,τι έχει να κάνει με την πραγματική αιτία θανάτου του Γιάννη Αγγελάκη. Όπως είπε ο τραγουδιστής «Εγώ έβλεπα μία έτσι αδιαθεσία, αλλά το πέρναγα και εγώ ντούκου και κάποια στιγμή ας πούμε ήταν έτσι αδύναμος...». Μία τέτοια δήλωση, έρχεται σε αντίθεση με τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες και ήθελαν τον Γιάννη Αγγελάκη να έχει υποβληθεί πρόσφατα σε τσεκ απ το οποίο όμως δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό. Επιπλέον, ο Δήμος Μπέκε περιέγραψε στην εκπομπή Τατιάνα Live μία πρόσφατη αδιαθεσία που είχε ο Γιάννης Αγγελάκης εν ώρα δουλειάς: «Να σου πω και συγκεκριμένα ένα βράδυ πριν εμείς κάναμε ντουέτα μαζί. Αυτός έκανε τη Μαρινέλλα και εγώ το Βοσκόπουλο. Στην τελευταία φορά που το κάναμε πήγε να χάσει τις αισθήσεις του πάνω στην πίστα. Με το ένα χέρι κράταγα το μικρόφωνο και τον κράτησα με όλη μου τη δύναμη, σαν να έσβηνε. Όταν τον κράτησα, εντάξει συνήλθε. Πριν να βγει εντωμεταξύ στην πίστα δεν ένιωθε καλά, ένιωθε έτσι λίγο κάπως και τα λοιπά. Νέο παιδί, νέος άνθρωπος, δηλαδή δεν το διανοούμαι, δεν το χωράει ο νους μου. Τώρα είμαστε ακόμα δεν μπορούμε να το πιστέψουμε κανένας, δεν μπορούμε δηλαδή, μιλάω με φίλους και λέμε «ρε δεν είναι δυνατόν»». Ο Δήμος Μπέκε είχε να πει μόνο καλά λόγια για τον φίλο του που δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ότι έχει φύγει για το μεγάλο ταξίδι: «Σοκαρίστηκα πάρα πολύ. Με τον Αγγελάκη ήμασταν τα τελευταία δύο τρία χρόνια συνεργάτες, με τη Ματθίλδη Μαγγίρα και μέχρι πριν μία εβδομάδα ήταν εδώ στο σπίτι μου, είχαμε παραγγείλει να φάμε με δύο άλλα παιδιά, άλλους δύο φίλους, δηλαδή είχαμε σχεδόν μέρα πάρα μέρα επαφή με τηλέφωνο. Αυτόν τον άνθρωπο δεν ξέρω, στα τρία χρόνια που τον ξέρω τον θεωρώ πολύ πιο φίλο μου από άλλους που είχε, ας πούμε που είχα μεγαλώσει μαζί. Δηλαδή είναι ψυχάρα, ήταν, είναι, είναι... μιλάω στο παρόν γιατί ακόμα δεν έχει γίνει παρελθόν για μένα, δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Θα είναι πολύ δύσκολη αυτή η εβδομάδα για όλους μας».
Εσύ πότε τον είδες για τελευταία φορά;
«Πριν δέκα μέρες... Μία χαρά, όπως πάντα ήρθε, πήρε το μετρό, ήρθε στο Ελληνικό, πήγα τον πήρα από εκεί, ήρθαμε σπίτι, κάτσαμε...
Ο άνθρωπος είναι φαινόμενο και στο make up και στο αυτό που έκανε. Είναι, είναι απίστευτος δεν υπάρχει και ψυχάρα να τρέξει για τους φίλους και να... τι να σου πω, έφυγε ένα διαμάντι, ένα διαμάντι».
Καλή του φίλη όμως ήταν και η Βάνα Μπάρμπα η οποία είπε για τον Γιάννη Αγγελάκη: «Ήταν ένα πολύ ταλαντούχο πλάσμα, ένας άνθρωπος που το ευρύ κοινό δεν τον γνώριζε πολύ, όμως σε ό,τι παραστάσεις έκανε, πρώτα ξεκίνησε σαν make up artist, συνεργαστήκαμε σε διαφημιστικά, εκπομπές, και αργότερα αποφάσισε ο ίδιος να βγει μπροστά κάνοντας κάποιες εξαιρετικές παραστάσεις, πιο πολύ stand up comedy και σάτιρα. Εγώ το μόνο που έχω να πω είναι ότι όλοι οι άνθρωποι του χώρου γνωρίζουμε πολύ καλά το μεγάλο, μεγάλο του ταλέντο και ήταν πάρα πολύ ευγενής σαν άνθρωπος και σαν συνεργάτης».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved