Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αλήθεια είναι, παντρεύτηκα τον Δεκέμβριο στο δημαρχείο»
Showbiz

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: «Αλήθεια είναι, παντρεύτηκα τον Δεκέμβριο στο δημαρχείο»

Ζει την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της με τον άντρα της και το πρώτο της παιδί. Τελικά είναι μύθος ή αλήθεια ότι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου παντρεύτηκε;

«Αλήθεια είναι, παντρεύτηκα τον Δεκέμβριο στο δημαρχείο. Εμείς λέγαμε να κάνουμε ένα γάμο για τα τυπικά, αλλά τελικά εξελίχτηκε στην πιο όμορφη ίσως ημέρα της ζωής μου. Δεν είχαμε κάνει τίποτα, καμία προετοιμασία. Πήραμε τους κολλητούς μας τηλέφωνο μια μέρα πριν σε στιλ «έλα, τι έχεις να κάνεις αύριο, γιατί εμείς παντρευόμαστε». Δεν το είχαμε πει πουθενά. Περισσότερες ημέρες πριν το ήξεραν οι υπεύθυνοι στο δημαρχείο παρά οι φίλοι μας. Ο γάμος έγινε πρωί και μετά πήγαμε όλοι μαζί για καφέ. Ήταν πολύ συγκινητικά, γιατί έγινε πολύ ουσιαστικά όλο αυτό. Δεν είχε τίποτα περιττό. Είχε όμως πολλή αγάπη»


Σκέφτεται να κάνει και θρησκευτικό γάμο;
«Θέλαμε να κάνουμε δεύτερο γάμο στην Ικαρία, ένα εναλλακτικό ακραίο πάρτι, και να καλέσουμε όλο τον κόσμο. Δεν έχω αυτή την ανάγκη προς το παρόν, ίσως να το έκανα μόνο για το νυφικό! Αλλά το νυφικό που θέλω να βάλω -σέξι, γοργονέ, με ψηλά παπούτσια- είναι λίγο άβολο σε θάλασσα. Πώς να πάω στην παραλία με το τακούνι;», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved