Πρωταγωνιστής του Μπρούσκο σε βίντεο του μεγιστάνα παραγωγού του Rocky!
Showbiz

Πρωταγωνιστής του Μπρούσκο σε βίντεο του μεγιστάνα παραγωγού του Rocky!

Τρελή "δικτύωση"  δείχνει να έχει αποκτήσει πρωταγωνιστής του Μπρούσκο στο Hollywood. Εξ' ου και τον είδαμε ξαφνικά να πρωταγωνιστή σε βίντεο πασίγνωστου youtuber, μεγιστάνα και παραγωγού που κάνει και ο ίδιος εκπομπές για τα ακριβά αυτοκίνητα. 

Ο λόγος για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη που βρίσκεται αυτές τις μέρες στο Los Angeles και μετά το βίντεο από την ημέρα του Πάσχα παρέα με τον Tom Hanks τώρα εμφανίστηκε στο βίντεο της διαδικτυακής εκπομπής του Alejandro Salomon, διάσημου στο YouTube ως Salomondrin.

Ο μεξικανικής καταγωγής Alejandro ανήκει στην ελίτ του Hollywood αφού κατάφερε μέσα σε λίγα χρόνια να αποκτήσει μια τεράστια περιουσία και εταιρείες που δραστηριοποιούνται με τεράστια επιτυχία τόσο στο real estate, όσο και στην τεχνολογία και την τέχνη. Η εταιρεία του μάλιστα Helios Productions είναι η εταιρεία παραγωγής της πασίγνωστης ταινίας Rocky:The Final Ballte.

Ένα από τα χόμπι του είναι τα ακριβά αυτοκίνητα και πριν λίγα χρόνια αποφάσισε να κάνει αυτό το χόμπι του διαδικτυακή εκπομπή. Με πολύ χιούμορ και άφθονο γέλιο τα βίντεό του γίνονται ανάρπαστα. Και σήμερα σε αυτό πρωταγωνιστεί ο Θεοχάρης Ιωαννίδης δείχνοντας στον κόσμο τα πιο ενοχκλητικά πράγματα που μπορεί να συμβούν σε έναν ιδιοκτήτη πανάκριβου αυτοκινήτου. Ο Θεοχάρης ανέλαβε τον ρόλο του ενοχλητικού και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απολαυστικό! Δείτε το βίντεο που ανέβηκε χθες και ήδη σαρώνει!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved