Χρήστος Μενιδιάτης: «Χωρίς τον έρωτα δεν μπορεί να υπάρξει συνέχεια στη σχέση»
Showbiz

Χρήστος Μενιδιάτης: «Χωρίς τον έρωτα δεν μπορεί να υπάρξει συνέχεια στη σχέση»

Ο Χρήστος Μενιδιάτης εξομολογήθηκε πώς είναι σαν μπαμπάς.

Τι είδους μπαμπάς είσαι;

«Ένας μπαμπάς που προσπαθεί να τιθασεύσει τους συναισθηματισμούς και την αγάπη που νιώθει -γιατί, φυσικά, τρελαίνομαι για τα δύο παιδιά που έχουν έρθει στον κόσμο και για το τρίτο που περιμένω- προκειμένου να μη με “κα-βαλήσουν”, γιατί αυτό μπορεί να οδηγήσει σε άσχημες συμπεριφορές, που θα αποβούν εις βάρος τους. Το ν' αποκτάς παιδί είναι μαγεία. Ειδικά τα πρώτα σημάδια εξέλιξης που δίνει. Μια ύπαρξη που ήταν μπαλίτσα στην αγκαλιά σου, τη βλέπεις ν’ αναπτύσσεται, να λέει πράγματα που σε ξαφνιάζουν. Το βλέμμα και οι αναδράσεις σε συγκλονίζουν. Ο λόγος που έρχεται και τρίτο παιδί είναι γιατί πανιά ήθελα τρεις γιους. Αλλά, αν ο Θεός στείλει κι άλλα, εδώ είμαστε!».

Ερωτευμένος παραμένεις;

«Χωρίς τον έρωτα δεν μπορεί να υπάρξει συνέχεια σε οποιαδήποτε σχέση. Απλά, ο έρωτας εξελίσσεται. Αν δε συντηρείται η ερωτική έλξη, θα έρθουν προβλήματα».

Τι αγαπάς περισσότερο στη γυναίκα σου;

«Όσο περνάει ο καιρός ανακαλύπτω πράγματα που με κάνουν να την αγαπάω περισσότερο. Τον τελευταίο καιρό άρχισα ν' αντιλαμβάνομαι την τεράστια δύναμη που κρύβει μέσα της, τις αντοχές που έχει με δυο μικρά παιδιά κι ένα μέσα της. Είναι ήρεμη δύναμη», δήλωσε στο hello.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved