Βισκαδουράκης: «Δε μπορώ την κακεντρεχή κριτική που κρύβει φθόνο»
Showbiz

Βισκαδουράκης: «Δε μπορώ την κακεντρεχή κριτική που κρύβει φθόνο»

Ο Θανάσης Βισκαδουράκης μίλησε για τις αρνητικές κριτικές που έχει δεχτεί αλλά και για τα δύσκολα παιδικά του χρόνια.

Είστε ένα άτομο που βιώσατε δύσκολα και σκληρά παιδικά χρόνια και όμως καταφέρατε να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Τι μήνυμα ζωής θα θέλατε να δώσετε στους αναγνώστες μας;

Το μήνυμα που θέλω να περάσω είναι δουλειά, δουλειά, δουλειά και να είναι στοχευόμενη σ’ ένα στόχο! Δυστυχώς το σύστημα στη σύγχρονη ελληνική κοινωνία, και ένα μερίδιο ευθύνης έχουν και οι γονείς μας, επέβαλε να έχουμε πολλούς διαφορετικούς στόχους και αυτό ήταν λάθος. ΟΧΙ, συγκεντρώνεσαι στον έναν στόχο, αναλαμβάνεις το ρίσκο και έτσι πραγματοποιείς το όνειρό σου. Αν κοιτάς δεξιά και αριστερά χάνεις το στόχο σου και μετά ρίχνεις ευθύνες στην οικογένεια, στους φίλους αλλά και στο σύστημα.

Σας έχει ασκηθεί ποτέ άσχημη κριτική για τη δουλειά σας από έναν κριτικό θεάτρου και αν ναι πως αντιδράσατε;

Μονίμως και δε θέλω να αντιδράω καθόλου. Άλλοτε είναι καλή κριτική και άλλοτε είναι κακόβουλη. Επαγγελματίας είμαι και όσο μεγαλώνω σκληραίνει το στομάχι μου, αντέχει, απλώς δε, μπορώ την κακεντρεχή κριτική που κρύβει φθόνο. Φυσικά δεν έχω πάρει ποτέ κανέναν τηλέφωνο ούτε για τα εύσημα ούτε και για την κακή κριτική.

Θεωρώ ότι το επάγγελμα του ηθοποιού δέχεται κριτική καλόπιστη ή κακόπιστη και επειδή είμαι επαγγελματίας δέχομαι κάτι τέτοιο.

Πηγή:orathessaloniki

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved