Ημέρα της μητέρας: Ο Άκης Πετρετζίκης μαγειρεύει με τη μαμά του!
Showbiz

Ημέρα της μητέρας: Ο Άκης Πετρετζίκης μαγειρεύει με τη μαμά του!

Χάρη στη σημερινή γιορτή της μητέρας, ο Άκης Πετρετζίκης έχει την καλύτερη συντροφιά στην κουζίνα, την αγαπημένη του μητέρα.

Ο γνωστός σεφ, στο προσωπικό του blog μάλιστα πόζαρε μαζί της, γράφοντας ένα πολύ γλυκό μήνυμα για το πιο αγαπημένο πρόσωπο της ζωής του. «Δεύτερη Κυριακή του Μάη και γιορτάζουν οι αγαπημένες μας μαμάδες...
Και σίγουρα και λουλούδια θα πάρουμε και κανένα μικρό δωράκι για να δείξουμε πόσο πολύ σημαντικός είναι αυτός ο άνθρωπος για τη ζωή μας.
Πόσο, όμως, πιο όμορφο θα ήταν και πόσο χαρούμενη και περήφανη θα κάνατε τη μητέρα σας αν της ετοιμάζατε ένα πρωινό... Κι ακόμα καλύτερα, αν καταφέρνατε να της πάτε αυτό το πρωινό στο κρεβάτι!
Εγώ δυστυχώς, δε μένω πια κοντά στους δικούς μου. Μας χωρίζει μια αρκετά μεγάλη απόσταση και δε θα μπορέσω να είμαι εκεί για τη γιορτή της.
Θυμάμαι, όμως, πόσο μου άρεσε πάντα να μαγειρεύω με τη μητέρα μου και να περνάμε ώρες ολόκληρες στην κουζίνα μαζί». Ο Άκης προτείνει για σήμερα και μοναδικές συνταγές προκειμένου να τις δημιουργήσουμε με την δική μας μαμά. Δείτε φωτογραφίες τους παρακάτω...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved