Κώστας Μακεδόνας: «Υπάρχουν πια κασέ;»
Showbiz

Κώστας Μακεδόνας: «Υπάρχουν πια κασέ;»

Διερωτάται αν υπάρχουν πλέον κασέ ο Κώστας Μακεδόνας ο οποίος μιλάει για τις εκπτώσεις που δεν έκανε στην καριέρα του, παρ’ όλο που στα πόδια του έπεφταν πολλά λεφτά!

Υπάρχουν ταλαντούχοι δηµιουργοί σήµερα;

Υπάρχουν, αλλά είναι πολύ δύσκολο να φανούν σε µια εποχή απόλυτης κρίσης και στο τραγούδι, που η τάση είναι, δυστυχώς, να φτιάχνονται ευκαιριακά, γρήγορα σουξέ που είναι γραµµένα στο πόδι. ∆εν υπάρχουν πια κι οι δισκογραφικές εταιρείες -πόσες έµειναν;- που θα επενδύσουν στο καλό τραγούδι.

Εσύ τις πρόλαβες τις χρυσές εποχές, Κώστα;

Τις πρόλαβα και είµαι ευτυχής γι’ αυτό. Οι δισκογραφικές στήριζαν τους σηµαντικούς δηµιουργούς, αγκάλιαζαν το «νέο αίµα», η νύχτα ήταν «ζωντανή». Εχω εµπειρίες πολύτιµες, αλλά και µνήµες πολύ ακριβές.

Έβγαλες «τρελά λεφτά» στην καριέρα σου;

Έβγαλα καλά λεφτά, αλλά θα µπορούσα να έχω βγάλει πολύ περισσότερα αν είχα κάνει τις «εκπτώσεις» που µου είχαν ζητηθεί.

Όταν λες πολύ περισσότερα, τι εννοείς;

Χωρίς υπερβολή, θα µπορούσα να έχω χτυπήσει µεροκάµατα 40 φορές πάνω από αυτό που έπαιρνα όταν κάναµε τις παραστάσεις µε τον Βουτσινά, τη Λίνα Νικολακοπούλου, τον Σταµάτη Κραουνάκη. Έρχονταν και µου έλεγαν «έλα σε εµάς και θα πάρεις όσα παίρνεις επί σαράντα», αλλά ήθελα να κάνω αυτό που έλεγε η καρδιά µου, µε ανθρώπους που εκτιµούσα και θαύµαζα, µε δηµιουργούς που µε πήγαιναν µπροστά. ∆εν ενέδωσα όµως στις «Σειρήνες» ποτέ...

Αν είχες ενδώσει κι έκανες αυτές τις «εκπτώσεις», θα είχες πολλά λεφτά τώρα...

‘Οπως λέω και σε φίλους µου µε χιούµορ, αν είχα ενδώσει, θα είχα τώρα επτά-οκτώ πολυκατοικίες δικές µου! Αλλά σκέψου τι ΕΝΦΙΑ θα πλήρωνα τώρα για αυτές (σ.σ.: γελάει).

Το κασέ σου πόσο έχει πέσει απ’ τα παλιά;

Το ποιο µου; (σ.σ.: γελάει) Κάνεις πλάκα; Υπάρχουν πια κασέ; Έχει πέσει πολύ, όπως σε όλους. Τι να σου πω τώρα; Ένα 60% περίπου, θα έλεγα.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved