Ο Σάκης, το κοτέτσι, το μποστάνι και η αγάπη για την φύση
Showbiz

Ο Σάκης, το κοτέτσι, το μποστάνι και η αγάπη για την φύση

Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη έχουν τις δικές τους κοτούλες και φρέσκα αυγά στο σπίτι. 

«Αγαπώ τη φύση, μεγάλωσα στην εξοχή. Μ’ αρέσει να ασχολούμαι με τον κήπο μας, να βλέπω τα παιδιά να παίξουν στη φύση, να μη χάνουν την επαφή με τη γη, γιατί πραγματικά το απολαμβάνουν και τους κάνει καλό» τόνισε στο People.

Άλλωστε, η επιλογή του να ζήσει στο Νέο Βουτζά, αρκετά χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, εδώ και πολλά χρόνια και όχι πάνω στη μόδα της αποκέντρωσης, ήταν απόλυτα συνειδητή, για να διασφαλίσει στιγμές ιδιωτικότητας.

Ήταν και μια επιλογή που τον έφερε πιο κοντά σης δικές του παιδικές αναμνήσεις, όταν μεγάλωνε στην Κέρκυρα; «Δεν είναι αυτό, είναι πως οι άνθρωποι είμαστε πλάσματα της φύσης και δεν είναι ωραίο να αποκοπτόμαστε από αυτήν» εξηγεί.

Άλλωστε και ο ίδιος λατρεύει κάθε δραστηριότητα που τον φέρνει σε επαφή με τη φύση και τη θάλασσα που αγαπά τόσο, από τις βόλτες με το ποδήλατο μέχρι την ελεύθερη κατάδυση και το ψαροντούφεκο - αγαπημένο χόμπι, που για λίγο καιρό, όπως μου εκμυστηρεύεται, θα πρέπει να στερηθεί, καθώς μια πρόσφατη επέμβαση στο διάφραγμα του το απαγορεύει. Φυσικά, έχει βρει εναλλακτικές. Τελευταία τον έχει κερδίσει ξανά μια άλλη του παλιά αγάπη, το τένις.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved