Στυλιανοπούλου: Ο καυγάς, ο Τόλης, η Λάσκαρη και ο θάνατος που την σόκαρε
Showbiz

Στυλιανοπούλου: Ο καυγάς, ο Τόλης, η Λάσκαρη και ο θάνατος που την σόκαρε

Η Δέσποινα Στυλιανοπούλου μπορεί να είχε συγκεκριμένους ρόλους, αλλά το απολάμβανε.

Η ηθοποιός έχει πολλές επιτυχίες στο ενεργητικό της και έχει συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του κινηματογράφου.

«Αυτόν τον ρόλο τον ζω. Ήμουν γεννημένη γι' αυτόν, τον έπαιζα σαν να βρισκόμουν στο σπίτι μου. Ο Κώστας Καραγιάννης έλεγε στο συνεργείο και στους άλλους ηθοποιούς: «Αφήστε την, αυτή είναι στο σπίτι της, δεν παίζει». Ο ρόλος της υπηρέτριας ήταν για μένα πηγή έμπνευσης και έβαζα διαρκώς και δικά μου πράγματα για να βγαίνει όσο γίνεται περισσότερο γέλιο. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης Δημήτρης Νικολαΐδης ήταν ένας από αυτούς που δεν τους άρεσαν αυτές οι κοτσάνες και κάποια στιγμή μου έκανε παρατήρηση. Με σκηνοθετούσε στη ραδιοφωνική εκπομπή «Το μαγαζάκι», που έγραφε ο Κώστας Πρετεντέρης, με πρωταγωνιστή τον Κώστα Χατζηχρήστο, όπου έπαιζα κι εγώ την υπηρέτρια. «Δεν μου λες, βρε κοριτσάκι, έχεις τελειώσει δημοτικό;» με ρώτησε ξινισμένος. Τον κοίταξα με ύφος και του ζήτησα να μου πει γιατί το λέει αυτό. «Γιατί με αυτά που λες πρέπει να είσαι αγράμματη» απάντησε με το ίδιο στιλ. Του εξήγησα ότι όλα αυτά τα γράφει ο Πρετεντέρης, όμως επέμεινε πως κι εγώ βάζω δικά μου. Ε, «τα πήρα»! «Είμαι κόρη γυμνασιάρχου, αριστούχος, φοιτήτρια της Νομικής και, για να κάνεις αυτούς τους σολοικισμούς και να ανατρέψεις το λεξικό, πρέπει να έχεις τελειώσει δέκα πανεπιστήμια» του ανταπάντησα κι αμέσως κατάλαβε το λάθος του, μου ζήτησε συγγνώμη και στο τέλος μου είπε:«Εσύ, κορίτσι μου, θα γίνεις το νούμερο ένα στους ρόλους αυτούς» είπε σε καθημερινή εφημερίδα και συνέχισε για Βοσκόπουλο-Λάσκαρη:

«Το ειδύλλιο πλέχτηκε στη διάρκεια της παράστασης και μια βραδιά η Λάσκαρη το έσκασε και πήγε στην Αμερική. Ο Βοσκόπουλος, ανήσυχος, με ρωτούσε τι να κάνει. «Μην ανησυχείς, θα γυρίσει» του απάντησα. Τελικά, πήγε ο Τόλης στην Αμερική με πλοίο -γιατί φοβόταν το αεροπλάνο- κι επέστρεψε μαζί της αεροπορικώς. Για μένα ήταν το πιο ωραίο ζευγάρι εκείνης της εποχής, αφού και οι δύο ήταν όμορφα παιδιά και ταίριαζαν πολύ. Εγώ τη Ζωίτσα τη λέω ‘’ελαφίνα’’».

Τέλος, η Δέσποινα Στυλιανοπούλου είπε για τον θάνατο που την σόκαρε: «Εκανα περιοδεία και λίγο πριν από μια παράσταση στα Μέθανα μια γλυκύτατη γιαγιά με περίμενε στην είσοδο του θεάτρου για να με γνωρίσει. Μόλις με είδε, έπεσε στην αγκαλιά μου και μου είπε: «Τώρα δεν με νοιάζει αν πεθάνω». Δυστυχώς έπειτα από δευτερόλεπτα η γυναίκα, που όπως έμαθα αργότερα ήταν άρρωστη, άφησε την τελευταία της πνοή πάνω στο στήθος μου. Για μένα ήταν μεγάλο σοκ»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved