Νόνη Δούνια: «Πλέον προτεραιότητα στη ζωή μου έχουν τα παιδιά»
Showbiz

Νόνη Δούνια: «Πλέον προτεραιότητα στη ζωή μου έχουν τα παιδιά»

Για τον ερχομό των παιδιών της και όλα όσα άλλαξαν στη ζωή της με τη μητρότητα, μίλησε η Νόνη Δούνια.

«Μετά τον ερχομό των παιδιών μου, τα οποία έχουν μόλις δεκατρείς μήνες διαφορά, άλλαξε η καθημερινότητα μου, ακόμα και η σχέση με τον άντρα μου. Πλέον προτεραιότητα στη ζωή μου έχουν τα παιδιά, όλα τα υπόλοιπα έρχονται σε δεύτερη μοίρα και ο εαυτός μου πάντα τελευταίος» λέει η Νόνη Δούνια στο περιοδικό People.

Δηλώνει αυστηρή μαμά. «Το έργο του γονέα είναι πολύ δύσκολο. Είναι τεράστια ευθύνη να αναθρέψεις έναν άλλον άνθρωπο, ωστόσο οι ανταμοιβές που παίρνεις δεν συγκρίνονται με τίποτα. Αγαπώ πολύ το πρόγραμμα, τα όρια και την πειθαρχία, αλλά ταυτόχρονα επιθυμώ να μεγαλώσω παιδιά που θα γίνουν αυτόνομα και ανεξάρτητα. Ναι μεν είμαι αυστηρή, αλλά έχουν πολλές ελευθερίες, έτσι ώστε να αισθάνονται πως αυτά αποφασίζουν για τη ζωή τους».

Τα δικά της βιώματα επηρέασαν τον τρόπο που θέλησε και η ίδια να μεγαλώσει τα παιδιά της. «Μεγάλωσα σε μια δεμένη οικογένεια, όπου πήρα πολλή αγάπη, τρυφερότητα και φροντίδα. Μόλις έγινα η ίδια μαμά, διαπίστωσα πόσο χρόνο είχαν αφιερώσει οι γονείς μου σε μένα και τον αδελφό μου και τις θυσίες που έκαναν. Αναγνώρισα την ανεξάντλητη όρεξη της μαμάς μου να μας αφιερώνει το χρόνο της και είναι κάτι που εκτιμώ αφάνταστα. Η μητέρα μου με συμβουλεύει στο μεγάλωμα των πα ίδιων μου, χωρίς να είναι παρεμβατική. Προσωπικά ακολουθώ τα χνάρια της ενώ ταυτόχρονα προσπαθώ να βελτιώσω αυτά που με ενοχλούσαν ως παιδί. Όμως τις βάσεις που έχω πάρει από την ανατροφή μου τις έχω περάσει στα παιδιά μου».

Ποια συμβουλή της μαμάς της θεωρεί την πιο πολύτιμη; «Να τους δίνω πολλή αγάπη και αποδοχή. Τα παιδιά πρέπει να νιώθουν πως οι γονείς τους τα θαυμάζουν και τα αποδέχονται. Θεωρώ πολύ σημαντικό το να τονώνεις την αυτοπεποίθηση τους».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved