Εύη Αδάμ: «Είμαι πάρα πολύ αυστηρή μαμά»
Showbiz

Εύη Αδάμ: «Είμαι πάρα πολύ αυστηρή μαμά»

Για τη σχέση που έχει με τις δυο της κόρες αλλά και αν θεωρεί πώς είναι αυστηρή μαμά, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Εύη Αδάμ.

«Οι κόρες μου βρίσκονται στην εφηβεία, ωστόσο δεν έχω δει σημαντικές αλλαγές στη συμπεριφορά τους. Αυτό το γεγονός αποδεικνύει πως ως μητέρα έχω κάνει πολύ καλή δουλειά! Έχουμε μια υγιή και σωστή σχέση, η οποία βασίζεται σε σπουδαίες άρχες, όπως ο σεβασμός, η αλληλοεκτίμηση και η αλληλεγγύη. Εκρήξεις που περίμενα να έχουν στην εφηβεία τους, όπως, για παράδειγμα, ο ανταγωνισμός μεταξύ μας, δεν προέκυψαν ποτέ μέχρι σήμερα. Ίσως παίζει ρόλο το γεγονός πως είμαστε μονογονεϊκή οικογένεια και επιθυμούμε να υπάρχει αρμονία μέσα στο σπίτι» υποστηρίζει η Εύη Αδάμ.

Θεωρεί τον εαυτό της αυστηρή μαμά; «Ναι, είμαι πάρα πολύ αυστηρή μαμά, αλλά ταυτόχρονα πολύ δίκαιη. Οι κόρες μου μεταφράζουν την αυστηρότητα μου πιο πολύ ως δικαιοσύνη, δεν την εισπράττουν ως ένα αυταρχικό καθεστώς».

Δηλώνει περήφανη για τα κορίτσια της. «Έχω δύο πολύ καλά παιδιά, κάτι για το οποίο βέβαια έχω δουλέψει πολύ. Νιώθω, όμως, πως τώρα εισπράττω όλα τα θετικά που μου έχει φέρει η μητρότητα στη ζωή μου» λέει, ενώ παραδέχεται πως στο μεγάλωμα τους δεν ακολούθησε τις συμβουλές κανενός, «παρά μόνο το ένστικτο μου και τη γερμανική παιδεία», λέει στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved