Έλλη Αγγελιδάκη: Το ατύχημα του γιου της που την «τρέλανε»
Showbiz

Έλλη Αγγελιδάκη: Το ατύχημα του γιου της που την «τρέλανε»

Για τη σχέση με το γιο της αλλά και την δύσκολες στιγμές που έζησε όταν ο 12χρονος Άλκις είχε ένα ατύχημα σε μικτότερη ηλικία, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη της η Έλλη Αγγελιδάκη.

«Ο Αλκις είναι 12 χρόνων και μπαίνει στην εφηβεία. Αυτή την περίοδο έχω παρατηρήσει τεράστιες αλλαγές στο χαρακτήρα του. Έχει περισσότερα νεύρα και η ψυχολογία του έχει σκαμπανεβάσματα. Επίσης, δεν μου μιλάει τόσο ανοιχτά όπως πριν, έχει κλειστεί περισσότερο στον εαυτό του. Προσπαθώ να προσαρμοστώ στο νέα δεδομένα, ενώ με αγχώνουν πολύ αυτές οι αλλαγές του» εξομολογείται η Έλλη.

Παρ' όλα αυτά, δεν είναι καθόλου αυστηρή μαμά. «Γνωρίζω πως θα έπρεπε να του βάζω περισσότερα όρια. Όμως, είναι το μοναχοπαίδι μου και του έχω τεράστια αδυναμία. Ο μπαμπάς του είναι πιο αυστηρός».

Μια δύσκολη στιγμή Ήτον όταν ο Αλκις είχε ένα ατύχημα στο γυμναστήριο του σπιτιού τους, κάτι που στενοχωρεί μέχρι και σήμερα τη μαμά του. «Ένας φίλος του άντρα μου, που είχε έρθει για προπόνηση στο σπίτι μας, είχε ξεχάσει μια μπάρα πάνω σε ένα όργανο. Τότε ο Αλκις ήταν 6 ετών, νόμιζε πως ήταν ο Superman και κρεμάστηκε στη συγκεκριμένη μπάρα, η οποία γύρισε τούμπα και του ήρθαν τα βάρη στο κεφάλι του. Μόλις ακούσαμε το θόρυβο, τρέξαμε με τον άντρα μου αμέσως στο γυμναστήριο. Βλέποντας το μικρό μέσα στα αίματα, νομίζαμε πως του άνοιξε το κεφάλι. Παρέμεινα ψύχραιμη και πήρα μια πετσέτα για να τον σκουπίσω καινά δω από ποιο σημείο βγαίνει τόσο αίμα. Ευτυχώς, ήταν ένα κόψιμο πάνω από το φρύδι και απλά χρειάστηκε μερικά ράμματα» λέει η γνωστή γυμνάστρια στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved