Λάζαρος Βασιλείου: «Ό,τι έχει έρθει στη ζωή μου δεν ήρθε ποτέ ομαλά»
Showbiz

Λάζαρος Βασιλείου: «Ό,τι έχει έρθει στη ζωή μου δεν ήρθε ποτέ ομαλά»

Είναι η πρώτη φορά στην καριέρα του Λάζαρου Βασιλείου που ενσαρκώνει έναν από τους κεντρικούς ήρωες μιας επιτυχημένης σειράς τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Κύπρο. Πώς αισθάνεται γι'αυτό;

«Ο ρόλος ήρθε σωστά, υπό την έννοια ότι ήρθε ομαλά, έπειτα από άλλους μικρότερους, οπότε ήταν φυσική εξέλιξη να έρθει στην καριέρα μου ένας πιο μόνιμος και πιο μεγάλος. Αισθάνομαι τυχερός και ευλογημένος που μπορώ να κάνω αυτό που έχω επιλέξει και με κάνει να νιώθω δημιουργικός. Και αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Όσον αφορά το κομμάτι των συνεργατών, το να συνεργάζομαι με τη Βάνα Δημητρίου και τον Ανδρέα Γεωργίου, ο οποίος έχει δώσει όλο του τον - εαυτό στη δουλειά του και ό,τι κάνει τα τελευταία χρόνια το κάνει με εξαιρετική επιτυχία, νομίζω πως μόνο καλό είναι για μένα και μόνο εμπειρίες μπορώ να μαζέψω .Όπως το να είμαι σε μία δουλειά με τον Γρηγόρη Βαλτινό και τη Χριστίνα Παυλίδου...» τόνισε στο Mytv.

-Εσύ όλα αυτά τα χρόνια αντιμετώπισες δυσκολίες σ' αυτό τον χώρο ή σου ήρθαν όλα πολύ ομαλά;

«Καθόλου ομαλά δεν μου ήρθαν. Γενικότερα, ό,τι έχει έρθει στη ζωή μου δεν ήρθε ποτέ ομαλά ή από τύχη, αλλά μετά από προσπάθεια και δυσκολίες.»

-Το απολαμβάνεις περισσότερο τώρα που η επιτυχία ήρθε μετά από κόπο;

«Ναι, εννοείται. Γενικότερα, αυτό είναι το καλό, όταν σου έρχονται πράγματα μετά από κόπο και ιδρώτα. Έχεις έναν καλό λόγο να χαρείς την επιτυχία σου παραπάνω, διότι πραγματικά σου αξίζει.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved