Ποιος αποκαλύπτει για τη Δημητρίου: «Πλούσιοι Άραβες παραληρούσαν στα θέλγητρά της»;
Showbiz

Ποιος αποκαλύπτει για τη Δημητρίου: «Πλούσιοι Άραβες παραληρούσαν στα θέλγητρά της»;

Σε μία σχεδόν... γυμνή πάνω στην πίστα Άντζελα Δημητρίου όταν πρωτοξεκινούσε την καριέρα της, η οποία μάλιστα γινόταν το αντικείμενο του πόθου πλούσιων Αράβων αναφέρεται ένα νέο βιβλίο που κάνει πολλές αποκαλύψεις για το ελληνικό πεντάγραμμο και τους πρωταγωνιστές του.

Ο λόγος για το νέο βιβλίο του συγγραφέα Κώστα Παπασπήλιου που είναι ουσιαστικά βιογραφία της αξέχαστης Πόλυς Πάνου. Σε σημείο λοιπόν του βιβλίου αναφέρεται στα πρώτα βήματα της Άντζελας Δημητρίου. Διαβάστε το απόσπασμα που δημοσιεύει καθημερινή εφημερίδα...

«Όταν η Άντζελα έβγαινε στην πίστα -απίθανο κορμί, σχεδόν γυμνό μέσα σ' ένα διαφανές ένδυμα- ήταν σαν να 'πεφταν όλα τα βεγγαλικά της Λαμπρής. Από κάτω, πλήθος πλούσιοι Άραβες παραληρούσαν στα θέλγητρά της. Κάθε φορά που ήταν να βγει στο πρόγραμμα, η Πόλυ έστελνε από τα καμαρίνια την πολύ καλή φίλη της, τη Βαγγελίτσα. “Πήγαινε να δεις, σε παρακαλώ, πώς τα πάει στην πίστα η Άντζελα”. Όταν έπαιρνε ραπόρτο ότι σάρωνε, εκρηκτική, αισθησιακή, χαμογελούσε με νόημα. “Ποιος κρατάει τους Άραβες τώρα!” έλεγε η Πόλυ Πάνου» αναφέρει ο συγγραφέας του βιβλίου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved