Ο... hi tech αδελφός της Ράνιας Θρασκιάς
Showbiz

Ο... hi tech αδελφός της Ράνιας Θρασκιάς

Η Ράνια Θρασκιά βρέθηκε μαζί με τον σύζυγό της, Ανδρέα Φωτόπουλο, τον Θέμη Γεωργαντά και έναν γοητευτικό κύριο σε γνωστό μαγαζί. Ο άντρας αυτός τράβηξε τα βλέμματα των παρευρισκόμενων, περισσότερο, δε, των γυναικών! Δεν ήταν άλλος από τον αδελφό της Ράνιας, τον Γιώργο, που της έχει μεγάλη αδυναμία.

Ο Γιώργος είναι μεγαλύτερός της και ένας από τους ελάχιστους ανθρώπους που εμπιστεύεται για τα πάντα η παρουσιάστρια. Αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής της και στέκεται βράχος στο πλάι της, στις χαρές αλλά και τις αντιξοότητες. Όλο αυτό το διάστημα που απέχει από την τηλεόραση, μαζί του μοιράζεται τις φιλοδοξίες και τα σχέδιά της για το μέλλον.

Ο Γιώργος Θρασκιάς με τον οποίο η Ράνια μοιάζει στα μάτια είναι επιχειρηματίας. Εχει εταιρεία στη Θεσσαλονίκη που αφορά ολοκληρωμένα πληροφοριακά συστήματα. Η δραστηριοποίησή της αφορά κυρίως την εξυπηρέτηση των τηλεπικοινωνιακών αναγκών επιχειρήσεων. Συχνά κάνει επαγγελματικά ταξίδια στην Αθήνα και κάθε φορά που έρχεται στην πρωτεύουσα βγαίνει έξω με την αγαπημένη του αδελφή και τον σύζυγό της.

Ο Γιώργος είναι single και φυσικά περιζήτητος αφού και γοητευτικός είναι και έξυπνος. Χαμηλών τόνων, με πολύ χιούμορ, προσγειωμένος, ρεαλιστής και λάτρης της τεχνολογίας.
Πηγή: Espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved