Σοκ! Το μήνυμα της O’Connor στο facebook:«Με άφησατε να πεθάνω. Θα κάνω μηνύσεις για ότι μου κάνατε»
Showbiz

Σοκ! Το μήνυμα της O’Connor στο facebook:«Με άφησατε να πεθάνω. Θα κάνω μηνύσεις για ότι μου κάνατε»

Αίσιο τέλος είχε η εξαφάνιση της Sinead O' Connor καθώς η τραγουδίστρια βρέθηκε ζωντανή, με την αστυνομία να μην δίνει παραπάνω πληροφορίες γύρω από την εξαφάνισή της. 

Σε ένα εκτενές κείμενο που ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, απευθύνεται στους συγγενείς της.

Απευθύνεται στον πρώην άντρα της και τα παιδιά της. «Με παρατήσατε επειδή έχω αυτοκτονικές τάσεις. Με άφησες να πεθάνω», αναφέρει μεταξύ άλλων και συνεχίζει χαρακτηρίζοντας τον πρώην άντρα της εγκληματία, αχάριστο και ψεύτη. «Εσύ είσαι αυτός που χρειάζεται θεραπεία. Θα τα πούμε στο δικαστήριο».

Για την κατάσταση της ψυχική της υγείας, αρκεί κανείς να ρίξει μια ματιά στην φωτογραφία προφίλ που έχει βάλει. Τα λέει… όλα.

Στο μήνυμά της αναφέρει: «Πες σε αυτό τον διαβολικό γιο μας, ότι το άτομο που υποφέρει από δυο γ@@@ες ιατρικές παθήσεις των οποίων τα συμπτώματα περιλαμβάνουν αυτοκτονικές τάσεις, δεν χειραγωγείται, αν και είναι ένα νταής σοβινιστής bully όπως ο παππούς του, λένε ότι θα αυτοκτονήσουν ή θέλουν να το κάνουν.

Με εγκαταλείψατε όλοι επειδή έχω αυτοκτονικές τάσεις. Γα..α μ@@α. Με αφήσατε να πεθάνω. Ο Jake λέει ότι ξέρει πως έχω μια ψυχική ασθένεια και παρόλα αυτά «προσπερνάει τον σακάτη». Πες του να σταματήσει να κάνει πως ενδιαφέρεται αν πεθάνω. Το μικρό «αρ..ι που ψεύδεται».

Το μόνο που τον ανησυχεί είναι πώς θα νιώθει εκείνος. Δεν δίνει δεκάρα πως έπρεπε εγώ να νιώθω από τότε που όλοι κάνατε κακό σε μένα και τον γιο μου. Όλοι σας καλύτερα να προσεύχεστε να πεθάνω. Επειδή θα σας κάνω πολλές μηνύσεις για ότι κάνετε σε μένα, αν καταφέρω να το ξεπεράσω.

Μπαμπά το έκανες αυτό στην μαμά. Ξέφυγες… Είμαι πιο δυνατή από εκείνη. Δεν θα ξεφύγεις και αυτή την φορά.

JOHN, ο Jake έκανε στην Shane ότι έκανες εσύ σε μένα. Είσαι μεγάλο «αρ..» που το έκανες, μιας και το ανέφερα και μου έστελνες τους λογαριασμούς για 20 γα… χιλιάρικα κάθε τρεις μήνες. Και όλοι νομίζουν πως είσαι άγγελος.

Αυτή είναι η περίπτωση που η γυναίκα είναι ο νέγρος του κόσμου. Δεν είχα ποτέ οικονομική βοήθεια από κανέναν πατέρα των παιδιών μου. Αν εσύ και ο πατέρας μου πήρατε αυτά για τα οποία πιέζατε, ο Jake δεν θα ήταν καν ζωντανός. Μόνο εγώ πάλεψα γιατί ήταν το μωρό μου και τον αγαπούσα. Και ήμουν κι εγώ παιδί. Εσύ και ο πατέρας μου με παρατήσατε στο νοσοκομείο για να τον ξεφορτωθείτε.

Σε πόσες εκτρώσεις έχεις αναγκάσει γυναίκες με επιτυχία John; Μέτρησες; Εγώ σταμάτησα να μετράω πριν από 16 χρόνια.

Jake πάρε την κηδεμονία της Shane. Συγγνώμη σε εκείνον που τον χρησιμοποίησες για να τιμωρήσεις την μητέρα του. Θα σου στείλω λεφτά. Φρόντισε να έχει θεραπεία και φάρμακα αν τα χρειάζεται. Κανείς σας δεν θα με ξαναδεί ποτέ εξαιτίας όλων όσων έχετε κάνει. (…)

Και δεν θα γυρίσω ποτέ ούτε σε σένα ούτε σε κανένα από τα τέσσερα παιδιά μου εξαιτίας σου. Γι αυτό ζήσε με αυτό. Εξήγησε στην Shane και στον Yeshua γιατί η μαμά εξαφανίστηκε.

Άθεε, αχάριστε, ψεύτη, εγκληματία. Εσύ δολοφόνησες την μητέρα σου με τον έναν ή τον άλλο τρόπο. (…)

Την ανάγκασες να αφήσει τα μωρά της και μετά τα άφησες εσύ. Εσύ είσαι αυτός που χρειάζεται ψυχίατρο. Όλοι σας. Θα σας δω στο δικαστήριο. Θέλω αποζημιώσεις. Δεν μπορούσα να δουλέψω. Έχασα τα έσοδα του περασμένου και αυτού του έτους.

Είχα τεράστια ιατρικά έξοδα και τεράστιο τραύμα εξαιτίας των βασανιστηρίων που μου κάνατε. Όπως είπα. Καλύτερα προσευχηθείτε να με σκοτώσει ο Θεός επειδή σε αντίθεση με την φτωχή μητέρα μου, δεν θα το αφήσω έτσι. Θα πάμε στα δικαστήρια και όλα θα βγαίνουν στην δημοσιότητα μια για πάντα. (…)»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved