Ιωάννα Κουταλίδου: Το παιδί, το πτυχίο και η νέα ζωή της παίκτριας του Fame Story
Showbiz

Ιωάννα Κουταλίδου: Το παιδί, το πτυχίο και η νέα ζωή της παίκτριας του Fame Story

Την Ιωάννα Κουταλίδου την γνωρίσαμε μέσα από το Fame Story. Αν και έκανε κάποια βήματα στο τραγούδι, σήμερα είναι εκτός μουσικής σκηνής. Είναι παντρεμένη και έχει αποκτήσει και μια κορούλα. 

-Πώς είναι να τα παρατάς όλα και να κάνεις οικογένεια;

Η κόρη μου, μου 'χει δώσει πολύ μεγάλη ψυχική δύναμη κι ίσως τον πιο σημαντικό λόγο για να ακολουθήσω καινούργια αρχή, εκ νέου με νέο τραγούδι και με πολύ θετική ενέργεια τη δεύτερη μεγαλύτερη αγάπη μου. Μετά το παιδί μου όλα τα υπόλοιπα και το τραγούδι...

- Έζησες έντονα και έκανες πολλά για το τραγούδι. Πώς πήρες την απόφαση να τα παρατήσεις;

«Ο λόγος που απουσίασα τα προηγούμενα χρόνια ήταν οι σπουδές μου, μιας και τελείωσα τη σχολή της ψυχολογίας στο Α.Π.Θ ΚΑΙ όχι η οικογένεια και η μικρούλα μου. Όπως κατάλαβες δεν τα παράτησα, απλώς έκανα , ένα διάλειμμα για να φορέσω ένα πολύτιμο «βραχιόλι» στο χέρι μου... Επίσης στα χρόνια αυτά της οικονομικής κρίσης, έκανα πολύ όμορφα πράγματα και :πολλά ταξίδια στο εξωτερικό. Ταξίδεψα στη Νέα Υόρκη, στην Αυστραλία και πολύ πρόσφατα στον Καναδά. Σε όλα αυτά τα μέρη τραγούδησα οπότε δεν τα παράτησα. Όπως καταλαβαίνεις είμαι πάντα εδώ και δεν το παράτησα στιγμή!»

- Θα ξαναπήγαινες σε ένα talent show αν σου δινόταν η ευκαιρία;

«Δεν θα ξαναπήγαινα σε talent show γιατί έχω πάει ήδη. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω, ναι θα ξαναπήγαινα γιατί ήταν μια υπέροχη εμπειρία... Αν ήταν η σημερινή εποχή, όχι δεν θα πήγαινα... γιατί θεωρώ πως δεν υπάρχει η κατάλληλη, υποδομή για να υποστηριχτεί μια καριέρα αυτήν την περίοδο!»

-Είχες πει πως αποφάσισες να είσαι με έναν άνθρωπο μετά από δυσκολίες που πέρασες στη ζωή σου. Θα μας μιλήσεις για τον άντρα που σον άλλαξε την ζωή;

«Ο σύντροφος μου είναι απλώς ο άνθρωπος μου κι από τη στιγμή που τον γνώρισα κατάλαβα πως είχε αυτό το «πακέτο» που έψαχνα και που διαμορφώθηκε απ' όλες τις προηγούμενες εμπειρίες της ζωής μου. Αυτό που τον διακρίνει είναι η καθαρότητα της ψυχής του και γι' αυτό είμαι περήφανη που είναι ο πατέρας του παιδιού μου» τόνισε στο Χάι.

-Θέλω να μας μιλήσεις και για την κόρη σου…

«Μετά την κόρη μου, μπορώ να πω, πως απλά άλλαξαν όλα. Είναι ένα συναίσθημα που -όπως όλες οι μανούλες δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια". Ζω πλέον για το παιδί μου για να είναι καλά, να μεγαλώσει σωστά και να της παρέχω ό,τι εφόδια χρειάζεται για να γίνει ένας σωστός άνθρωπος. Είναι η πρώτη φορά που έχω μια σχέση απόλυτης αγάπης κι εξάρτησης με έναν άνθρωπο κι αυτό είναι μοναδικό κι υπέροχο. Πιστεύω πως το να είναι καλά το παιδί μας είναι ένα δώρο από τον θεό που είναι η πιο πολύτιμη απόδειξη της ύπαρξης του...»

-Θα επιστρέψεις στις πίστες; Το σκέφτεσαι;

«Θα επιστρέψω όπως σου είπα και πριν όταν νιώσω έτοιμη κι όταν υπάρχει λόγος να παρουσιάσω κάτι καινούργιο κι αξιόλογο. Όπως σου είπα είμαι στα σκαριά του καινούργιου μου τραγουδιού κι είμαι πολύ αισιόδοξη γι' αυτό. Όσο αισιόδοξος βέβαια μπορείς να είσαι στις μέρες μας μ' όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω μας...»

-Πως βλέπεις την ζωή σου σε λίγα χρόνια με το μεγάλωμα της μικρής; Σκέφτεσαι για δεύτερο παιδί;

«Ελπίζω να έχει την υγεία της και να μην της λείπει τίποτα. Αν είναι εκείνη καλά, τότε θα είμαι κι εγώ ευτυχισμένη υπό όποιες συνθήκες... Σκέπτομαι για δεύτερο παιδί γιατί θα ήθελα κι ένα αγοράκι δεν στο κρύβω... αλλά όχι άμεσα, προς το παρόν, θα' θελα να επιστρέψω στην καριέρα μου...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved