Μελέτης Ηλίας: «Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος, σε σημείο παρεξηγήσιμο»
Showbiz

Μελέτης Ηλίας: «Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος, σε σημείο παρεξηγήσιμο»

Ο Μελετης Ηλίας είχε δεκαπέντε χρόνια πορείας στο θέατρο όταν ήρθε στη ζωή του το «Σόι». Ύστερα από δύο σεζόν ποια είναι η γνώμη του για την τηλεόραση;

«Η αλήθεια είναι ότι τώρα πια έχω αρχίσει να εξοικειώνομαι πολύ περισσότερο. Στην αρχή δυσκολεύτηκα. Είναι κάτι τελείως διαφορετικό. Είχα μια μικρή εμπειρία μπροστά στην κάμερα, στο «Δέκα». Το βασικό πρόβλημα είναι ότι τα γυρίσματα είναι καθημερινά και έπρεπε να μπω σε έναν άλλο ρυθμό από αυτόν που είχα συνηθίσει. Παλιότερα έλεγα ότι το πιο εύκολο πράγμα που μπορεί να κάνει ένας ηθοποιός είναι τηλεόραση. Είναι αυτό που λέμε «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια». Οταν μπήκα σε αυτήν τη διαδικασία κατάλαβα πόσο δύσκολη δουλειά είναι» τόνισε στο TV Έθνος.

-Πώς διαχειριστήκατε την αναγνωρισιμότητα που προέκυψε;

«Είναι ευχάριστη. Το γεγονός ότι συμβαίνει μετά από τόσα χρόνια που βρίσκομαι στο επάγγελμα δεν την κάνει επικίνδυνη στο να τη διαχειριστείς.»

-Είστε πατέρας δύο παιδιών. Έχετε άγχος για το μέλλον τους;

«Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξος, σε σημείο παρεξηγήσιμο. Ομως έτσι όπως έχουν γίνει τα πράγματα τα τελευταία χρόνια, περνάω και φάσεις που λέω «τι άλλο θα ζήσουμε στα επόμενα πέντε, δέκα χρόνια;».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved