Μελέτης Ηλίας: «Σπάνια βλέπεις ηθοποιούς που σε κάνουν να ξεχνιέσαι»
Showbiz

Μελέτης Ηλίας: «Σπάνια βλέπεις ηθοποιούς που σε κάνουν να ξεχνιέσαι»

Παλαιότερα ο Μελετης Ηλίας είχε πει για τη Ρένια Λουιζίδου πως εάν υπήρχε σε μια δραματική σχολή μάθημα για το πώς πρέπει να παίζει ένας ηθοποιός μπροστά στην κάμερα εκείνη θα ήταν η καλύτερη δασκάλα.

«Κατ΄ αρχάς η Ρένια έχει πολλά θετικά στοιχεία σαν ηθοποιός. Πέρα από αυτό που βλέπει σαν αποτέλεσμα ο κόσμος, υπάρχουν και κάποια άλλα τα οποία τα αντιλαμβανόμαστε μόνο όσοι είμαστε δίπλα της κατά τη διάρκεια της διαδικασίας. Δηλαδή η Ρένια μαθαίνει πολύ γρήγορα τα λόγια της. Αυτό είναι ταλέντο. Επίσης έχει εξοικειωθεί πολύ, γιατί το να κάνεις τηλεόραση τόσα χρόνια σού δίνει τη δυνατότητα να χειρίζεσαι σωστά τα εκφραστικά σου μέσα σε σημείο που αυτό που κάνει φαίνεται τόσο φυσικό που νομίζεις ότι είναι εύκολο χωρίς να είναι. Εγώ την απολαμβάνω όταν την παρακολουθώ στη λήψη και στις πρόβες πριν. Είναι σαν να βλέπεις έναν άνθρωπο από την κλειδαρότρυπα. Σπάνια βλέπεις ηθοποιούς που σε κάνουν να ξεχνιέσαι» τόνισε στο TV Έθνος.

-Ποιες είναι οι εντυπώσεις σας από τη συνεργασία σας με τη Μίρκα Παπακωνσταντίνου;

«Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου κάνει κάτι διαφορετικό στο γύρισμα. Στη λήψη αναρωτιέμαι αν “περνάει” μόνο ένα βλέμμα που ρίχνει και μόλις το παρακολουθώ στην τηλεόραση μεγεθύνεται επί εκατό. Είναι αυτό που λένε οι Αμερικάνοι ηθοποιοί “less is more”. Δηλαδή όσο λιγότερο, τόσο καλύτερο. Πραγματικά δεν χρειάζεται να κουνήσει ούτε το μικρό της δαχτυλάκι. Μια ματιά, ένα γύρισμα του κεφαλιού που βέβαια δεν τα κάνει τυχαία γιατί η Μίρκα έχει μια παράδοση και στο θέατρο και στην τηλεόραση και ξέρει ακριβώς τι κάνει, είναι αρκετά. Είναι μεγάλο σχολείο.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved