Νίκος Μαστοράκης: «Αν η Βουγιουκλάκη ξεκινούσε σήµερα, θα γινόταν κάτι παραπάνω από Μενεγάκη»
Showbiz

Νίκος Μαστοράκης: «Αν η Βουγιουκλάκη ξεκινούσε σήµερα, θα γινόταν κάτι παραπάνω από Μενεγάκη»

Ο πάντα καυστικός Νίκος Μαστοράκης: ο οποίος ίσως γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα το star system αλλά και την τηλεόραση μιλάει γι’ αυτά και αποκαλύπτει αν κατά τη γνώμη του υπάρχουν τη σήμερον ημέρα πραγματικοί Έλληνες σταρ!

Υπάρχουν σήµερα σταρ στην ελληνική τηλεόραση;

Να διευκρινίσουµε ότι ελληνική τηλεόραση δεν υπάρχει, µε τον επιστηµονικό-τεχνικό όρο. Υπάρχει ελληνική τηλεακρόαση. Ένα υβρίδιο ραδιοφώνου-τηλεόρασης, που µιλά ακατάπαυστα από τις 6 το πρωί µέχρι τις 2 το άλλο πρωί και στις 4 ώρες που αποµένουν παίζει επαναλήψεις του ηµερήσιου µπλα-µπλα, ανάµεσα σε σποτάκια που προάγουν τον ξενύχτη πληθυσµό στην τεχνική του ηλεκτρονικού... αυνανισµού. Σε αυτό το περιβάλλον, όχι σταρ δεν υπάρχουν, υπάρχουν κακοπληρωµένοι υπάλληλοι, χρηστικά πολυεργαλεία, που δουλεύουν 16ωρα και παράγουν µεγάλο όγκο ανοησίας για να δικαιολογήσουν την ύπαρξή τους, την ύπαρξη του καναλιού και τον χλοµό µισθουλάκο τους.

Γενικότερα σταρ υπάρχουν; Στο σινεµά, το θέατρο, την πολιτική, τη µουσική; Βλέπεις κάποιον να έχει το «πακέτο»;

O tempora, ο mores. Άσχηµες εποχές για σταρ. Άλλωστε το σταριλίκι τέλειωσε όταν τέλειωσε και το σινεµά που το δηµιούργησε. Αν η Βουγιουκλάκη ξεκινούσε σήµερα, θα γινόταν κάτι παραπάνω από Μενεγάκη, ή έστω Παπουτσάκη, ή έστω Ματσούκα; Ούτε καν! Ξεχνάµε πια τη µουσική, γιατί αυτή έχει γίνει ένα τεράστιο talent show και όσο για την πολιτική, έχουµε αρκετούς Συριζαίους σταρ: ο Τσίπρας σταρ σαν τον Μπορίς Καρλόφ, ο Τσακαλώτος σαν τον Κρίστοφερ Λι και ο Βαρουφάκης σαν τον Λιµπεράτσε. Συγγνώµη που δεν θυµάµαι γυναίκες ηθοποιούς που να είναι τόσο τροµακτικές όσο η κυρα-Τασία της λιακάδας και η κυρα-Φωτίου των γεµιστών.

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved