Ελεάνα και Χριστίνα Βραχάλη: Ο αθλητισμός και οι στίχοι!
Showbiz

Ελεάνα και Χριστίνα Βραχάλη: Ο αθλητισμός και οι στίχοι!

Οι αδελφές Βραχάλη, Ελεάνα και Χριστίνα  άφησαν για λίγο τους στίχους και τις αθλητικές εκπομπές αντίστοιχα, για να μας δώσουν μια γεύση του πώς γίνεται δύο επιτυχημένα αδέλφια να χωράνε στο ίδιο σπίτι.

«Η Ελεάνα έγραφε από μικρή, αλλά δεν αντιλήφθηκα αμέσως τη φιλοσοφία του κόσμου της» λέει η Χριστίνα, που είναι τέσσερα χρόνια μικρότερη. «Γέμιζε τετράδια με ποιήματα από το δημοτικό, ακόμα και για καθημερινά πράγματα, όπως το "κεκάκι". Πάντα μιλούσε με τα γραπτά της». Μεγάλωσαν στα Πατήσια, κοντά στα γήπεδα της ΑΕΚ και του Απόλλωνα. Και να ήθελαν, δεν γινόταν να μην ασχοληθούν με τον αθλητισμό. «Ήμουν πολύ καλή αθλήτρια» θυμάται η Ελεάνα. Στο κατοσταρι ερχόμουν πάντα πρώτη στην τάξη μου. Γράφτηκα για λίγο στην ΑΕΚ, αλλά δεν ήθελα να συνεχίσω γιατί δεν είχα αντοχή».

Η Χριστίνα διάλεξε εντελώς διαφορετικές κατευθύνσεις. «Από μικρή ηλικία ήμουν των άκρων. Έπαιξα μπάσκετ και έκανα κλασικό μπαλέτο. Όταν τραυματίστηκα στον αστράγαλο, δεν μπόρεσα γα ξαναβάλω ατουέντ κι έτσι το μπαλέτο μου έμεινε απωθημένο». Βέβαια, ο προπονητής της στην ομάδα μπάσκετ χάρηκε. Άλλωστε, σε κάθε ευκαιρία, έλεγε πως «τέτοια παθιασμένη παίκτρια, αν και όχι με τόσο καλή τεχνική, δεν είχε ξαναδεί». Η Χριστίνα στη Γυμναστική Ακαδημία, απρόβλεπτη ως χαρακτήρας, επέλεξε για άθλημα το ποδό¬σφαιρο, ενώ σήμερα παίζει μπιτς βόλεϊ και κάνει σέρφινγκ.

Η ενασχόληση της με το μπάσκετ, ωστόσο, αποδείχτηκε χρήσιμη. Όταν κάποια στιγμή αρρώστησε ένας εκφωνητής και της είπαν «αύριο πετάς για το Βελιγράδι», για να μεταδώσει κάποιον αγώνα του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα, δεν πανικοβλήθηκε. Και της βγήκε σε καλό, μια και για τα επόμενα επτά χρόνια ταξίδεψε σε όλη την Ευρώπη μεταδίδοντας αγώνες μπάσκετ του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού. Τι έκανε την ώρα του αγώνα η Ελεάνα; «Έβλεπα τον αγώνα στην τηλεόραση, είχα κλειστή τη φωνή και άκουγα από το ραδιόφωνο τη Χριστίνα. Μου άρεσε ο τρόπος που περιέγραφε το ματς. Της έστελνα μηνύματα στο κινητό. Μου έκανε εντύπωση η μνήμη της. Όχι μόνο ήξερε τα ονόματα όλων, αλλά γνώριζε και την ιστορία του καθενός», λένε στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved