Τι δεν καταλαβαίνεις; O «Αγάπη μόνο», Τάσος Ποτσέπης θέλει να γίνει γνωστός!
Showbiz

Τι δεν καταλαβαίνεις; O «Αγάπη μόνο», Τάσος Ποτσέπης θέλει να γίνει γνωστός!

Ο Τάσος Ποτσέπης, γνωστός και ως «αγάπη μόνο», εισέβαλλε στην τηλεόραση μέσω της εκπομπής του Μάρκου Σεφερλή «Ραντεβού», επιδιώκοντας να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: να γίνει γνωστός.

«Αυτή την περίοδο ετοιμάζω το show μου, το οποίο θα παρουσιάσω σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός μου είναι η επανένωση όλου του ελληνικού λαού. Θα βγω σε κάποια νυχτερινά κέντρα για να μοιράσω χαρά, αγάπη κι ευτυχία, να διασκεδάσω τον κόσμο. Ήρθα για να μείνω και θα με βλέπετε παντού. Το show που κάνω είναι έκπληξη. Θα έχει χορό και τραγούδι», λέει στο People.


Εσύ πήγες στο «Ραντεβού» για να διαφημίσεις το show σου;
«Πήγα μόνο για να διασκεδάσω τον κόσμο. Ένιωθα ότι είχα αυτήν την ικανότητα. Όπου βρίσκομαι ο κόσμος γελάει και είναι χαρούμενος. Φυσικά έγινα viral»


Η δημοσιότητα μοιάζει να σου ήρθε εύκολα.
«Πάντα πετυχαίνω στο στόχο μου. Είμαι άνθρωπος που αυτοσχεδιάζει οπότε όλα μου ήρθαν απλά χωρίς να τα πολυσκεφτώ. Έδινα πανέξυπνες απαντήσεις. Η μόνη μου στρατηγική είναι η διασκέδαση του κόσμου. Το πρότυπό μου είναι ο Μάρκος Σεφερλής. Έχω παρακολουθήσει όλες τις παραστάσεις του μέσα από την τηλεόραση και το διαδίκτυο, δυστυχώς δεν τον είχα δει από κοντά, γιατί δεν έμενα στην Αθήνα. Προσπαθώ όχι να αντιγράφω, αλλά να εμπνέομαι από εκείνον»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved