Αιμιλιανός Σταματάκης: «Ήταν βίαιος ο τρόπος που συνέβη»
Showbiz

Αιμιλιανός Σταματάκης: «Ήταν βίαιος ο τρόπος που συνέβη»

Μιλώντας για την συνεργασία του με την Άννα Βίσση και τον Νίκο Καρβέλα στην παράσταση «Οι καμπάνες του Edelweiss», ο Αιμιλιανός Σταματάκης μίλησε για το πώς αντιμετώπισε την ξαφνική δημοσιότητα στη ζωή του.

«Ήμουν ένα παιδί που είχε τελειώσει μια θεατρική πανεπιστημιακή σχολή και συνέχισε τις σπουδές του κλεισμένος σε μια θεατρική σχολή για δέκα ώρες την ημέρα. Ξαφνικά βρέθηκα αντιμέτωπος με αυτό που αποκαλούμε showbiz. Ήταν βίαιος ο τρόπος που συνέβη. Τη μια στιγμή είσαι ένα τίποτα και κανείς δεν σε γνωρίζει και την επόμενη όλοι ζητούν συνεντεύξεις και διαβάζεις το όνομά σου παντού. Ήταν ένα βάρος, όχι τόσο για την παράσταση, εκεί είχα δουλέψει, ήμουν προετοιμασμένος και ήξερα ότι μπορώ να αντεπεξέλθω. Να σταθώ δίπλα σε ανθρώπους τόσο αναγνωρίσιμους, διάσημους. Και φυσικά κάθε νέος ηθοποιός που μόλις αποφοιτά έχει να αντιμετωπίσει το δίλημμα “θέλω να κάνω τέχνη”, που είναι σχεδόν ισοδύναμο με το “δεν μπορώ να ζήσω”, και “κάνω καριέρα για τα λεφτά”.
Πολλές φορές όταν επιλέγεις να κάνεις καριέρα γίνεσαι τσίχλα για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και αυτό που κάνεις έχει ελάχιστη σχέση με την τέχνη. Είναι τόσο λεπτή η γραμμή. Και φυσικά είσαι άπειρος στη διαχείριση και αντιμετώπιση όλης αυτής της ξαφνικής δημοσιότητας. Δεν είσαι τόσο σίγουρος πώς πρέπει να διαχειριστείς την εικόνα σου. Προσωπικά θεώρησα ότι ήταν καλύτερο να κάνω ένα βήμα πίσω παρά να κάνω πράγματα για τα οποία θα μετανιώσω. Τώρα, φυσικά και έχω συμβιβαστεί και το θεωρώ κομμάτι της δουλειάς μου ότι ο κόσμος ξέρει το όνομά μου. Το σημαντικότερο κομμάτι όμως είναι να πασχίζουμε να διαχειριστούμε τον εαυτό μας επί σκηνής», λέει ο ίδιος στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved