Λένα Μαντά: «Και με τις καλύτερες προθέσεις, πολλά μπορούν να πάνε στραβά!»
Showbiz

Λένα Μαντά: «Και με τις καλύτερες προθέσεις, πολλά μπορούν να πάνε στραβά!»

Η Λένα Μαντά είχε πει σε προηγούμενη συνέντευξή της πως: «Δεν πρόκειται να δώσω ξανά κανένα μου βιβλίο για να γίνει σήριαλ ή ταινία. Είδα τι έγινε κι εδώ στην Ελλάδα που το έδωσα. Είχα πολύ κακή εμπειρία με το «Βαλς με 12 θεούς» που έγινε σειρά και το μετανιώνω πολύ».

Παρόλα αυτά του χρόνου θα μεταφερθεί στην τηλεόραση άλλο ένα βιβλίο της, το «Πέντε Κλειδιά». Τι την έκανε να αναθεωρήσετε την άποψή της;


«Είχα πει, ότι για να δώσω ξανά βιβλίο μου για σίριαλ, θα πρέπει να εγκρίνω το σενάριο! Από την στιγμή που μαζί με την Ρένα Ρίγγα, που κάνει την διασκευή, είμαστε σε πλήρη ταύτιση και συνεχή επικοινωνία, ενώ η εταιρεία παραγωγής, συνεννοήθηκε και με τις εκδόσεις Ψυχογιός, που έχουν τα πνευματικά δικαιώματα του βιβλίου, δεν βλέπω τον λόγο να μην αναθεωρήσω τις απόψεις μου. Πάντα ήμουν υπέρ της μεταφοράς βιβλίων στην μικρή ή στην μεγάλη οθόνη, με την προϋπόθεση του σεβασμού στον δημιουργό και στο έργο του»


Αγωνιά για το τελικό αποτέλεσμα της σειράς;
«Πάρα πολύ! Και με τα πιο προσεγμένα σχέδια και με τις καλύτερες προθέσεις, πολλά μπορούν να πάνε στραβά!», λέει η ίδια στον Πιερή Παναγή στο like.philenews.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved