Δημήτρης Μπάσης: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που  θέλω να μου χαϊδεύουν τ' αφτιά»
Showbiz

Δημήτρης Μπάσης: «Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θέλω να μου χαϊδεύουν τ' αφτιά»

Για το αν έχει ξεπεράσει ποτέ τα όρια αλλά και για το και ποιοι είναι οι άνθρωποι που στέκονται πάντα στο πλευρό του, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Δημήτρης Μπάσης.

«Δεν ξέρω αν έχω ξεπεράσει τα όρια και ποια είναι τα όρια. Προσπαθώ να αναμετρηθώ με τον εαυτό μου κάθε φορά. Κάνω συνέχεια αυτοκριτική και μου αρέσει να μου κάνουν κριτική, όχι του τύπου πόσο καλός είμαι. Δεν είμαι από τους ανθρώπους που θέλω να μου χαϊδεύουν τ' αφτιά. Ακούω πάρα πολύ, αλλά στο τέλος αποφασίζω εγώ. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που τους συμβουλεύομαι και πιστεύω στη γνώμη και την κρίση τους. Αυτοί οι άνθρωποι καταφέρνουν να με επηρεάσουν», λέει στο Λοιπόν και συνεχίζει:

«Είναι οι δικοί μου άνθρωποι. Επαγγελματικά ακούω πολύ τον παράγωγο μου. Στο σπίτι συζητάω πράγματα με τη γυναίκα μου. Μου αρέσει, η άποψη που έχει, γιατί στο δικό μου κομμάτι, στο δικό μου χώρο είναι απόμακρη, από επιλογή της. Παρακολουθεί όλο αυτό που κάνω από απόσταση, δεν θέλει να είναι μέσα στα πόδια μου. Μου ασκεί κριτική, κι επειδή είναι ένας άνθρωπος που με αγαπά, εμπιστεύομαι την κριτική της, δεν υπάρχει σκοπιμότητα», τονίζει και συμπληρώνει:

«Η γυναίκα μου μπορεί να είναι αντικειμενική, γιατί δεν τη γνώρισα ως θαυμάστρια. Όταν γνωριστήκαμε, ήταν ένας άνθρωπος που δεν άκουγε αυτό το είδος της μουσικής και δεν ήξερε και τα τραγούδια μου. Άκουγε ξένη μουσική. Οι άνθρωποι που σε αγαπούν πραγματικά και θέλουν το καλό σου μπορούν να είναι αντικειμενικοί, γιατί αν δεν είναι, σου κάνουν κακό».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved