Ισμήνη Νταφοπούλου: Η Καρδίτσα και ο... Clooney
Showbiz

Ισμήνη Νταφοπούλου: Η Καρδίτσα και ο... Clooney

Άγνωστες πτυχές της ζωής της και του πρότερου βίου της μέχρι σήμερα αποκαλύπτει η πανέμορφη Ισμήνη Νταφοπούλου που διαβάζουμε και παρακολουθούμε όλοι μέσα από το γνωστό πλέον blog της στο queen.gr.

Η Ισμήνη μεγάλωσε στην Καρδίτσα και δεν ξεχνά ποτέ τις ρίζες της: «Τα παιδικά μου χρόνια δεν τα αλλάζω με τίποτα! Η πατρίδα μου είναι ο τόπος που μου έχει προσφέρει τόσο πολλά! Χωρίς αυτή δεν θα ήμουν η Ισμήνη που είμαι σήμερα», λέει στη real με ενθουσιασμό η ίδια. Μετά τις σπουδές της στο Παιδαγωγικό, μόλις στα 23 της προσελήφθη σε γνωστά ιδιωτικά εκπαιδευτήρια του νομού Αττικής: «Εργάστηκα για έναν χρόνο ως δασκάλα της πρώτης τάξης του δημοτικού. Η εμπειρία ήταν υπέροχη και ευελπιστώ στο μέλλον να καταφέρω να γυρίσω στο επάγγελμα μου!», λέει το κορίτσι από την Καρδίτσα που έχει ζήσει πολύ έντονες εμπειρίες κατά τη διάρκεια της καριέρας της ως μοντέλο. Μία από αυτές ήταν στο casting για τη διαφήμιση μεγάλης εταιρείας καφέ, όπου πρωταγωνιστεί ο George Clooney, τον οποίο παραλίγο να γνωρίσει από κοντά: «Θυμάμαι ζούσα στο Μιλάνο, όταν πέρασα από το γενικό casting για τη διαφήμιση αυτή. Με ενημέρωσαν τηλεφωνικώς πως έφτασα στην τελική επιλογή των 3-4 επικρατέστερων κοριτσιών, αλλά τελικά τη δουλειά έκλεισε κάποια άλλη κοπέλα, αρκετά μεγαλύτερη μου. Έτσι δεν γνώρισα ποτέ τον George Clooney».
Η Ισμήνη, σύμφωνα με τη real, τα τελευταία 7 χρόνια, ασχολείται επαγγελματικά με το μόντελιγκ και πριν από περίπου 3 χρόνια απέκτησε Το δικό της blog στο γυναικείο σάιτ queen.gr, το «Ismini out and about», όπου γράφει και ανεβάζει βίντεο για την ομορφιά και τη μόδα, ενώ ανταλλάσσει απόψεις και με τις διαδικτυακές της φίλες. Πολυπράγμων και δραστήρια, η μελαχρινή καλλονή ξεκίνησε να σχεδιάζει ενδύματα και αξεσουάρ, καταφέρνοντας να κλείσει συνεργασίες με μεγάλες εταιρείες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved