Αποστολία Ζώη: «Είχα πνιγεί από τη showbiz και γι’ αυτό έφυγα»
Showbiz

Αποστολία Ζώη: «Είχα πνιγεί από τη showbiz και γι’ αυτό έφυγα»

Η Αποστολία Ζώη μίλησε για την αποχή της από τη μουσική και αν το μετάνιωσε.

Πριν από μερικά χρόνια αποφάσισες να κάνεις ένα διάλειμμα και να μετακομίσεις εκτός Αθηνών. Ποιοι ήταν οι λόγοι που το έκανες και θα ήθελα να μου πεις εάν το μετάνιωσες;

Είχα πνιγεί από τη showbiz και γι’ αυτό έφυγα. Το να μετανιώνεις για πράγματα που έκανες στη ζωή σου δεν σε πάει μπροστά, αλλά πίσω. Όταν έφυγα, σε κάποιους φάνηκε αδιανόητο, για μένα όμως ήταν ένα μεγάλο δώρο στον εαυτό μου να κατανοήσω τι συμβαίνει μέσα μου αλλά και το τι σημαίνει αυτή η δουλειά για μένα. Χρειαζόμουν μια εσωτερική εξερεύνηση που δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς. Την πήρα με μεγάλη ευκολία την απόφαση έναν χρόνο πριν το κάνω πράξη.

Πόσα χρόνια πέρασαν για να επιστρέψεις;

Τέσσερα. Μεγάλο χρονικό διάστημα για τη showbiz. Όταν επέστρεψα, αντιμετώπισα και αντιμετωπίζω μια εντελώς καινούργια πραγματικότητα. Τα νυχτερινά κέντρα πια δουλεύουν δύο ημέρες την εβδομάδα και όταν εγώ σταμάτησα λειτουργούσαν τέσσερις. Επίσης ο κόσμος διασκεδάζει και διαφορετικά, σε μικρότερους και πιο εναλλακτικούς χώρους. Επίσης πλέον χρειάζεται πολύ περισσότερος κόπος με πολύ λιγότερες απολαβές. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως άλλαξαν τα δεδομένα στη δισκογραφία. Όταν εγώ ξεκίνησα, υπήρχε η δυνατότητα μια εταιρεία, επιλέγοντας να εντάξει έναν καλλιτέχνη στο δυναμικό της, να του χτίσει την καριέρα. Αυτήν τη στιγμή αυτό το πράγμα δεν υφίσταται. Όλα γίνονται με προσωπική δουλειά των καλλιτεχνών. Τώρα είμαι πάλι κοντά στον κόσμο. Μου είχε λείψει. Και ευχαριστώ όλους που με στήριξαν επιστρέφοντας. Είχα πνιγεί από τη showbiz και αυτός ήταν ένας από τους λόγους που έφυγα.

Πηγή:Tv Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved