Άννα Μενενάκου: «Δεν δείχνουμε ενδιαφέρον στο διπλανό μας...»
Showbiz

Άννα Μενενάκου: «Δεν δείχνουμε ενδιαφέρον στο διπλανό μας...»

Πώς πέρασε αυτή τη σεζόν με την Κίκα, η Άννα Μενενάκου στο «Μάλιστα Σεφ», η οποία είναι μια ιδιαίτερη περίπτωση γυναίκας;

«Πολύ καλά. Μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω σε διαφορετικά επίπεδα. Η Κίκα είναι όντως ξεχωριστή περίπτωση. Είναι πιο αυστηρή, πιο δωρική, ίσως πιο σκληρή. Αλλά, όπως είδαμε, η σχέση της με τον Μάνθο την έκανε πιο γλυκιά, πιο ερωτική και πιο ήρεμη. Και ελπίζουμε ότι θα συνεχιστεί η σειρά για να δούμε πώς θα εξελιχθούν οι σχέσεις των ηρώων».

Παρότι οι γυναίκες δηλώνουν ανεξάρτητες, αναζητούν την ιδανική σχέση; «Κατά τη γνώμη μου, γενικά οι άνθρωποι, άντρες και γυναίκες, αναζητούν την αγάπη, την ασφάλεια, τον άνθρωπο τους, κάποιον να ταιριάζουν και να ταυτίζονται».

Δεν είναι δύσκολα αυτό σε μια εποχή που σκοτώνει το ρομαντισμό; «Δεν είναι θέμα χρημάτων ή οικονομικών προβλημάτων. Νομίζω ότι ζούμε σε μια εποχή που κοιτάμε περισσότερο τον εαυτό μας και τι θέλουμε να κάνουμε εμείς. Είναι πιο εγωιστική η συμπεριφορά μας, να είμαι εγώ καλά και μετά όλοι οι άλλοι. Δεν δείχνουμε ενδιαφέρον στο διπλανό μας... Αυτό νομίζω ότι είναι το πρόβλημα», λέει στο 7 μέρες Tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved