Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Οι μεγάλες αλήθειες μοιάζουν με τα ανέκδοτα»
Showbiz

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Οι μεγάλες αλήθειες μοιάζουν με τα ανέκδοτα»

Η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης με τίτλο «Σε θέλω δίπλα μου», μιλάει για τον έρωτα και για τη δυσκολία μιας γενιάς να μπορέσει να δεσμευτεί. Γιατί θεωρεί ότι συμβαίνει αυτό;

«Βιώνουμε τέλματα που πλέον δεν μπορούμε να αποφύγουμε και πρέπει να αναμετρηθούμε με αυτά. Ύστερα από μια 20ετία ασυδοσίας, υπερβολής, κενής υπερέκθεσης και ανούσιας σπατάλης καλούμαστε να ξαναδούμε τη ζωή μας σε άλλη βάση, να βρούμε την ουσία που τόσα χρόνια είχαμε αφήσει σε λήθαργο. Η αλήθεια είναι πάντα δύσκολη στην προσέγγιση της, γιατί είναι ακριβή. Πόσω μάλλον σε μια κοινωνία που βρίσκεται εσωτερικά και εξωτερικά σε φτώχεια»


Τον φοβίζει η δέσμευση; «Με φοβίζει όταν δεν υπάρχουν τα απαραίτητα συστατικά για να μπορώ να ανασάνω. Όταν η δέσμευση με κάνει δέσμιο σε μια φυλακή που δεν αφήνει επιλογή»


Το έργο τονίζει κάποιες μεγάλες αλήθειες με πολύ ωραίο χιούμορ. «Οι μεγάλες αλήθειες μοιάζουν με τα ανέκδοτα. Βάζεις μια αλήθεια περιτυλιγμένη σε ένα ψέμα για να νιώσει ο άλλος ασφαλής και να μη φοβηθεί. Να γελάσει με τον άλλον για να μην κλάψει με τον εαυτό του. Κάθε τι μεγάλο εμπεριέχει το αντίθετο του. Και κάθε τι τέτοιο πάντα πετυχαίνει το στόχο όταν το προσεγγίζεις με το μη προφανές», λέει ο ηθοποιός στο 7 μέρες tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved