Όθωνας Μεταξάς: «Υπήρχε ένα φλερτ…»
Showbiz

Όθωνας Μεταξάς: «Υπήρχε ένα φλερτ…»

Τον Όθωνα Μεταξά φέτος τον απολαμβάνουμε στο λαμπερό show του ΑΝΤ1, το YFSF και κάθε Κυριακή με το ζόρι τον… αναγνωρίζουμε. 

-Τι σας έκανε να πείτε «ναι» στο «Your Face Sounds Familiar»;

«Υπήρχε ένα φλερτ με την παραγωγή και για το "Dancing with the stars"και για τα άλλα "Your Face Sounds Familiar ". Κάποιες φορές δεν ήμουν σε κατάλληλη φάση ή δεν υπήρχε χρόνος. Τώρα ήταν η κατάλληλη στιγμή, συν το γεγονός ότι είχα κι εγώ τη διάθεση να κάνω κάτι πιο εξωστρεφές και χαρούμενο» τόνισε στον Τηλεθεατή.

- Είναι τελικά πιο δύσκολο ή πιο εύκολο από αυτό που φανταζόσασταν;

«Πολύ πιο δύσκολο, μάλλον δεν έχει καμία σχέση. Εγώ νόμιζα ότι θα πηγαίνω "εκδρομή", θα κάνω και μια μίμηση και θα φεύγω. Δεν είναι όμως έτσι, διότι για να φτάσεις σε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα θέλει πολλή δουλειά. Οι συνθήκες δεν είναι οι ιδανικότερες, γιατί είναι πολύ λίγος ο χρόνος που έχεις στη διάθεση σου για την προετοιμασία. Δεν γίνεται να μάθεις μέσα σε μια εβδομάδα ένα πολύ δύσκολο ιρλανδικό τραγούδι, ενώ δεν έχεις τραγουδήσει ποτέ ξενόγλωσσο κομμάτι ή να μάθεις ιταλικά και χορευτικό παράλληλα».

-Αυτή δεν είναι και η πρόκληση;

«Φυσικά, και είναι κι ένα σχολείο για μας, γιατί πρέπει να είμαστε συνεχώς σε εγρήγορση και να ανταποκριθούμε στο μέγιστο με αυτές τις δυσκολίες. Από την άλλη όμως, αυτός που κάθεται στον καναπέ του σπιτιού του και το βλέπει, δεν ξέρει πόσο χρόνο έχω εγώ στη διάθεση μου να το δουλέψω ή ποιες είναι οι συνθήκες και κρίνει αυστηρά. Εν τω μεταξύ, είναι και πολύ πιο εύκολο να κάνεις μια μίμηση στην παρέα απ' ό,τι στο σόου, που πρέπει να είναι προσεγμένη και η τελευταία λεπτομέρεια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved