Τόνια Σωτηροπούλου: «Απ’ ό,τι ξέρω, δεν έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο»
Showbiz

Τόνια Σωτηροπούλου: «Απ’ ό,τι ξέρω, δεν έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο»

Στη νέα ταινία «The bachelor» πρωταγωνιστεί η Τόνια Σωτηροπούλου. Η ηθοποιός μιλά για το ρόλο της στη ταινία ενώ απαντά στο αν έχει υπάρξει και στη πραγματική της ζωή το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση.

«Με λένε Έρικα, είμαι δασκάλα ταγκό και ο προηγούμενος μεγάλος έρωτας του Γιάννη Τσιμιτσέλη. Η αλήθεια είναι πως και στη ζωή μου έχω κάνει πολύ χορό, καθώς και μαθήματα ταγκό, απλά τώρα για την ταινία έκανα πιο εντατικά με το χορευτή Πάνο Μαλακό, που παίζει και στην ταινία τον παρτενέρ μου».

Στο The bachelor, η Τόνια γίνεται το τρίτο πρόσωπο σε μια σχέση. Είναι κάτι που της έχει συμβεί και στην πραγματική της ζωή;

«Απ’ ό,τι ξέρω, δεν έχω υπάρξει τρίτο πρόσωπο. Εμαθα πριν από μερικά χρόνια, όμως, ότι ένας άνθρωπος με τον οποίο έβγαινα είχε μια άλλη, σταθερή σχέση. Ευτυχώς το έμαθα έγκαιρα, οπότε αποχώρησα, καθώς είναι κάτι που θεωρώ πολύ κακό κάρμα. Δεν κατανοώ τους ανθρώπους που επιλέγουν ταυτόχρονα πολλαπλούς συντρόφους. Θεωρώ ότι είναι ανωριμότητα και δείχνει πως κάποιος δεν τα έχει καλά με τον εαυτό του», λέει η ηθοποιός στο People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved