Ξέσπασε ο Stavento για το «Voice»: «Κανένα παιδί δεν πήρε τη βοήθεια που έπρεπε να πάρει»

Ξέσπασε ο Stavento για το «Voice»: «Κανένα παιδί δεν πήρε τη βοήθεια που έπρεπε να πάρει»

Ο Μιχάλης Κουινέλης μιλώντας για το νέο του project στον Alpha «Music Project by Jumping Fish» δίνει την αίσθηση ότι η εν λόγω εκπομπή του αρέσει περισσότερο σε σχέση με το «The voice».

Με αφορμή αυτή τη κουβέντα ο τραγουδιστής ξεσπά καθώς κανένα παιδί δεν βοηθήθηκε από το σόου.

«Για να ξεκαθαρίσω τη θέση μου, το , «Τhe Voice» για εμένα είναι ένα τρομερά ωραίο παιχνίδι. Ωστόσο, θα ξαναπήγαινα μόνο αν μπορούσαν να μου πουν ότι θα υπάρξει μια δισκογραφική εταιρεία η οποία θα στηρίξει τα παιδιά αυτά βγαίνοντας από το παιχνίδι. Εγώ πήγα με την προϋπόθεση ότι τα παιδιά αυτά θα βοηθηθούν, αλλά επί της ουσίας δεν βοηθήθηκαν. Νιώθω σαν να είμαι συνένοχος που κανένα παιδί δεν πήρε τη βοήθεια που έπρεπε να πάρει. Εγώ δεν πήγα εκεί για να χρησιμοποιηθούν τα παιδιά μόνο για τηλεοπτικούς λόγους. Υπήρχε καλή πρόθεση, αλλά, δυστυχώς, λόγω της γενικότερης οικονομικής κατάστασης στην Ελλάδα αυτό δεν συνέβη ποτέ».

Όσο για τη νέα του εκπομπή λέει: «Το «Jumping Fish» μου αρέσει περισσότερο από το «Τhe Voice», ακριβώς επειδή, δεν εμπεριέχει το στοιχείο του ανταγωνισμού μεταξύ των παιδιών. Προσωπικά, περνούσα πολύ δύσκολα στο «Τhe Voice» όταν έπρεπε να πάρω μια απόφαση για το ποιος θα μείνει ή θα φύγει από το παιχνίδι»


Μετά την τεράστια επιτυχία με το «Τhe Voice» ακούστηκε ότι είχες προτάσεις και για άλλου είδους εκπομπές, ακόμη και για πρωινάδικο. Ισχύει;
«Ναι, μου πρότειναν να πάρω μέρος σε πρωινή εκπομπή, αλλά ούτε κατά διάνοια δεν θα μπορούσα να το κάνω. Όπως επίσης ήρθαν προτάσεις και για άλλες εκπομπές, αλλά κατάλαβαν ότι δεν ενδιαφέρομαι για τέτοια πράγματα. Δεν τα κατακρίνω, ο καθένας πρεσβεύει αυτό που γουστάρει αλλά δεν είναι ούτε του γούστου μου ούτε της αισθητικής μου. Γενικά, δεν είμαι
από τους ανθρώπους που βλέπουν τηλεόραση. Για να καταλάβεις, δεν άντεχα να βλέπω ούτε το «Τhe Voice», συμπληρώνει μιλώντας στην εφημερίδα Αγορά.