Γιώργος Λεμπέσης: Η διδασκαλία μουσικής στον παιδικό σταθμό και η επιστροφή μετά από 10 χρόνια!
Showbiz

Γιώργος Λεμπέσης: Η διδασκαλία μουσικής στον παιδικό σταθμό και η επιστροφή μετά από 10 χρόνια!

Έτοιµος για νέα ξεκινήµατα είναι ο τραγουδιστής Γιώργος Λεμπέσης. Επιστρέφει έπειτα από δέκα χρόνια απουσίας από τα καλλιτεχνικά δρώµενα, στη διάρκεια των οποίων έκανε µόνο κάποιες σποραδικές εµφανίσεις, ενώ µιλά και για τη νέα του δραστηριότητα, τη διδασκαλία µουσικής στην οποία επιδίδεται, στον παιδικό σταθμό που έχει δηµιουργήσει µε τη σύζυγό του Σοφία Τραντίδου, η οποία είναι εκπαιδευτικός.

«Ήταν το όνειρο της συζύγου µου. Το εκπαιδευτικό πρόγραµµα στο σχολείο µας είναι πλούσιο σε µουσικές δραστηριότητες, τις οποίες επιµελούµαι, τη διδασκαλία όµως έχουν αναλάβει παιδαγωγοί που ειδικεύονται στη µουσική προπαιδεία. ∆εν υπάρχει πιο όµορφο συναίσθηµα να ξεκινάς την ηµέρα σου µε παιδικά χαµόγελα και “καληµέρες”», λέει στη real o Γιώργος Λεµπέσης.
Η ενασχόλησή του µε τα παιδιά, αλλά και η αρµονική συµβίωση µε τη σύζυγό του έχουν κάνει τον αγαπηµένο τραγουδιστή να ανυποµονεί για την απόκτηση παιδιού. «Νοµίζω ότι είναι καιρός να φτιάξουµε τη δική µας οικογένεια και να κάνουµε ένα παιδί», εξοµολογείται ο τραγουδιστής, που είναι παντρεµένος µε τη Σοφία εδώ και περίπου έξι χρόνια.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved