Στέλιος Διονυσίου: «Να το παίξω Ρουβάς δεν μπορώ»
Showbiz

Στέλιος Διονυσίου: «Να το παίξω Ρουβάς δεν μπορώ»

Το είδος μουσικής που υπηρετεί ο Στέλιος Διονυσίου απέχει κάπως από τα ακούσματα της σημερινής νεολαίας. Πώς βλέπει τη σημερινή μουσική βιομηχανία;

«Αυτό το ζούμε τα τελευταία είκοσι χρόνια που είμαι και εγώ στο χώρο. Δεν σου κρύβω ότι ορισμένες φορές με προβληματίζει πάρα πολύ γιατί βγάζεις ένα τραγούδι και δεν παίζει, γιατί σου λένε είναι λαϊκό και έχει μπουζούκι μέσα. Λες «Και εγώ τι να κάνω τώρα;». Να το παίξω Ρουβάς δεν μπορώ, να πω άλλο ύφος τραγουδιών δεν μου πάνε. Επιλέγω, λοιπόν, να κάνω τουλάχιστον αυτό που ξέρω καλά και ο Θεός βοηθός.

Αν μη τι άλλο, το καλό λαϊκό τραγούδι ό,τι και να γίνει ,όσο πόλεμο και να δεχτεί από τα ραδιόφωνα και κάποιους παραγωγούς πάντα θα υπάρχει στα ακούσματα του Έλληνα είτε είναι μεγάλος είτε παιδί. Υπάρχουν παιδιά που επηρεασμένα από τα ακούσματα των γονιών τους μου ζητάνε πολλές φορές τραγούδια του πατέρα και μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση που τα γνωρίζουν και τα επιλέγουν για τη διασκέδασή τους. Το λαϊκό τραγούδι είναι η καταγωγή μας, είναι στο πετσί μας», λέει ο ίδιος στο Καρφί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved