Ποιο τραγούδι της Βίσση είχε πει πρώτος ο Διονύσιου;
Showbiz

Ποιο τραγούδι της Βίσση είχε πει πρώτος ο Διονύσιου;

Για τη σύγκριση με τον αδερφό του αλλά και για τις επαγγελματικές «σφαλιάρες» που έχει φάει, μίλησε ο Στέλιος Διονυσίου, αποκαλύπτοντας ποιο τραγούδι της Άννας Βίσση είχε πει πρώτος.

Φοβήθηκες τη σύγκριση με τον πατέρα σου και τον αδελφό σου;


«Δεν το σκέφτηκα καθόλου. Από μικρό παιδί πατούσα γερά στα πόδια μου και ήξερα ποιες είναι οι δυνατότητές μου. Σαφώς και δεν μπορείς να συγκριθείς με τον Στράτο Διονυσίου. Αυτό που με απασχολούσε ήταν να μη βρεθεί κάποιος και πει ότι ο μικρός γιος του Διονυσίου είναι χάλια»


Έχεις πει ότι έχεις φάει πολλές σφαλιάρες στη ζωή. Δηλαδή;


«Όταν λέω σφαλιάρες, εννοώ επαγγελματικές. Ορισμένοι άνθρωποι μου έφερναν τραγούδια που χανόντουσαν λίγο πριν μπω να τα τραγουδήσω στο στούντιο. Έχω ηχογραφήσει τραγούδια που ήταν να τα βγάλω εγώ αλλά δεν τα έβγαλα, χωρίς να τα έχω απορρίψει και σήμερα έχουν γίνει πολύ μεγάλες επιτυχίες από γυναίκες και άνδρες. Θα μπορούσαν να είναι πολύ διαφορετικά τα πράγματα στην καριέρα μου αν έλεγα κάποια τραγούδια που είχα επιλέξει και δεν μου τα είχαν πάρει, π.χ. το «Τραίνο» της Βίσση, που το είχα πει καταπληκτικά. Ήμουν νέο παιδί και ευκολόπιστος, σε ό,τι μου έλεγαν απαντούσα «Ναι, έχεις δίκιο». Δεν πάτησα ποτέ πόδι στην εταιρεία μου να πω ξέρεις αυτό το τραγούδι δεν μου αρέσει δεν θα το πω ή ασχέτως αν δεν σας αρέσει εσάς αυτό το τραγούδι θα το πω. Είχα τέτοια θεματάκια και τα έχω ως άνθρωπος. Το «όχι» το δικό μου είναι πολύ δύσκολο. Όλα αυτά σε κάνουν να μείνεις λίγο πίσω. Μετά αλλάξανε και οι καιροί», λέει ο ίδιος στο Καρφί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved