Φανή Δρακοπούλου: «Τον ανταγωνισμό μπορείς να τον δεχτείς και ως κομπλιμέντο»
Showbiz

Φανή Δρακοπούλου: «Τον ανταγωνισμό μπορείς να τον δεχτείς και ως κομπλιμέντο»

Στη νυχτερινή διασκέδαση συνήθως είναι οι άντρες τραγουδιστές που ηγούνται των σχημάτων και πιο σπάνια οι γυναίκες. Πώς το εξηγεί αυτό η Φανή Δρακοπούλου;

«Oι γυναίκες που ηγούνται σε νυχτερινά σχήματα ίσως είναι λιγότερες, αλλά υπάρχουν. Όπως η Χαρούλα Αλεξίου, η Μαρινέλλα, η Ελένη Βιτάλη... Μια εξήγηση που μπορώ να δώσω εγώ είναι ότι οι επιχειρηματίες πλέον αναζητούν ποικιλία στα σχήματα. Συνήθως βάζουν τον άντρα μπροστά γιατί είναι λαϊκός τραγουδιστής και δεν μπορείς να τον τοποθετήσεις κάπου αλλού. Η γυναίκα έχει και έναν έξτρα ρόλο. Είναι πιο ‘‘beauty’’, εκτός από τη φωνή της, απασχολεί επίσης με την εικόνα της και την εμφάνισή της. Πάντως ανεξάρτητα από το φύλο, υπάρχει η τάση στη νυχτερινή διασκέδαση που θέλει τους καλλιτέχνες να συνεργάζονται. Παλιότερα ήταν πιο σύνηθες ένας καλλιτέχνης να στέκεται μόνος του σε ένα μαγαζί».

Έχει δεχτεί ζήλια ή ανταγωνισμό; «Θα ήταν ψέμα αν έλεγα ότι δεν έχω δεχτεί. Ήταν όμως σε φυσιολογικά πλαίσια. Πιστεύω, μάλιστα, ότι τον ανταγωνισμό μπορείς να τον δεχτείς και ως κομπλιμέντο. Σημαίνει ότι αρέσεις. Μην περιμένεις να σου δείξει κάποιος ότι του αρέσεις ή ότι σε παραδέχεται με άλλον τρόπο. Αυτός είναι ένας τρόπος», λέει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved