Φανή Δρακοπούλου: «Όλοι πρέπει να συμβιβαστούμε με τον χρόνο»
Showbiz

Φανή Δρακοπούλου: «Όλοι πρέπει να συμβιβαστούμε με τον χρόνο»

Ποια είναι η σχέση της Φανής Δρακοπούλου με τον χρόνο; Τι προσέχει την εμφάνιση της;

«Και το σώμα μου, και τη διατροφή μου. Αλλά δεν το κάνω για να φαίνομαι ωραία. Ούτε για το επάγγελμά μου. Αν σέβεσαι τον εαυτό σου, δεν κάνεις υπερβολές ούτε στη διατροφή, ούτε στο ποτό και στο τσιγάρο. Το τελευταίο δεν το αγγίζω. Θα πιω ένα ποτό, π.χ., αν βγω με τους φίλους μου - αλλά αυτό συμβαίνει σπάνια».


Συμβιβάζεται με την ιδέα του χρόνου; «Δεν μπορώ να κάθομαι να αγχώνομαι για το τι θα γίνει σε δέκα χρόνια από τώρα. Εντάξει, θα έρθει η στιγμή που θα πρέπει να συμβιβαστείς με τις ρυτίδες. Όλοι πρέπει να συμβιβαστούμε με τον χρόνο».

Η Φανή Δρακοπούλου μεγάλωσε στο Αγρίνιο. Από την παιδική της ηλικία στην επαρχία, όπως εξομολογείται στο «thema people», «έχω κρατήσει μέσα μου την απλότητα. Όσο απλά ζούσα τότε, έτσι απλά συνεχίζω να ζω. Μόνο που τώρα το κάνω συνειδητοποιημένα. Παρά το γεγονός ότι αυτή η δουλειά έχει τα φώτα, την αναγνωρισιμότητα, συνεχίζω να συγκρατώ τον εαυτό μου. Έτσι διατηρώ την ηρεμία μου και τη διαύγεια που απαιτείται για να αντεπεξέλθω στην καριέρα μου. Δεν θα ήταν υπερβολή να πω ότι δεν έχω αλλάξει σε τίποτα».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved