Γιάννης Κρητικός: «Χαίρομαι που δεν είμαι ερωτευμένος»
Showbiz

Γιάννης Κρητικός: «Χαίρομαι που δεν είμαι ερωτευμένος»

Ο Γιάννης Κρητικός ομολογεί ότι αυτή την περίοδο προτεραιότητα στη ζωή του αποτελεί η δουλεία του, ενώ τα προσωπικά του έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα.

«Έχω ζήσει τον μεγάλο έρωτα, έχω πέσει στα πατώματα, έχω πονέσει από χωρισμό. Ήμουν σε μικρότερη ηλικία και νόμιζα ότι είχε έρθει το τέλος. Τώρα το παίρνω χαλαρά. Χαίρομαι που δεν είμαι ερωτευμένος, γιατί η προσοχή μου είναι εστιασμένη στη δουλειά μου. Εύχομαι όταν βρεθεί ο επόμενος έρωτας, να με βοηθάει στην καθημερινότητα μου και όχι να με εμποδίζει. Είναι καλύτερο να σε ερωτεύονται από το να ερωτεύεσαι. Δεν θα επιτρέψω ξανά σε άνθρωπο που θα είναι μαζί μου να προσπαθήσει να με αλλάζει και να με πηγαίνει πίσω σε σχέση με αυτά που αγαπώ, θέλω οι άνθρωποι μου να με πηγαίνουν μπροστά, όχι πίσω», δηλώνει στο Πρώτο Θέμα.

Παρόλο που είναι μόλις 30 ετών και ελεύθερος, έχει μεγαλώσει σε μια πολύ δεμένη οικογένεια, η οποία τον έχει επηρεάσει βαθιά αφού όπως εξομολογείται: «Αν βρω την κατάλληλη σύντροφο, θα ήθελα να κάνω παιδιά. Από την ηλικία των 27 έχει ξυπνήσει το ένστικτο της πατρότητας και θέλω σύντομα να κάνω παιδί».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved