Γιάννης Κρητικός: «Δεν είχα αίσθηση τον πόσοι βλέπουν το σόου και στην αρχή σοκαρίστηκα»
Showbiz

Γιάννης Κρητικός: «Δεν είχα αίσθηση τον πόσοι βλέπουν το σόου και στην αρχή σοκαρίστηκα»

Ενώ ο Γιάννης Κρητικός έχει δουλέψει σε μεγάλες πίστες με καταξιωμένους καλλιτέχνες κι έχει κάνει δισκογραφική δουλειά, θεωρεί πως η μεγάλη ευκαιρία του δίνεται μέσα από το «YFSF».

«Είναι η πιο κατάλληλη περίσταση ώστε ο κόσμος να γνωρίσει τη μουσική μου και να δει στοιχεία του χαρακτήρα μου. Έχω μια δόση τρέλας που θεωρώ ότι μου κάνει καλό και ταιριάζει στο παιχνίδι. Και η προβολή θα με βοηθήσει στην περαιτέρω πορεία μου. Βέβαια δεν σου κρύβω ότι με προβλημάτισε το θέμα της αναγνωρισιμότητας, η οποία μπορεί να σου γυρίσει και μπούμερανγκ. Ήταν ένα ρίσκο που έπρεπε να πάρω. Επειδή όμως είμαι αυθεντικός, δεν με φόβισε. Επίσης, το να υποδύομαι κάποιον διαφορετικό χαρακτήρα κάθε Κυριακή πιστεύω πως με εξελίσσει και ως καλλιτέχνη. Δεν είχα αίσθηση τον πόσοι βλέπουν το σόου και στην αρχή σοκαρίστηκα», λέει σε συνέντευξη του στο Πρώτο Θέμα και συμπληρώνει:

«Είμαι από αυτούς που χρησιμοποιούν καθημερινά μετρό και λεωφορείο. Από τη στιγμή που ξεκίνησε το YFSF μέχρι και σήμερα, όταν μπαίνω μέσα στα ΜΜΜ με κοιτάζουν σαν alien. Την περασμένη εβδομάδα κατάφερε να κάνει την επιτροπή -και όχι μόνο- να δακρύσει από τα γέλια με την εμφάνιση του ωχ Κινέζα τραγουδίστρια:

«Όταν πάτησα το μπάζερ και μου έτυχε η Κινέζα πάγωσα και σκέφτηκα: "θέλουν να με καταστρέψουν;". Ήμουν σίγουρος ότι στο επόμενο live θα πατώσω. Μέσα στη βδομάδα πήρα τα πάνω μου. Οι στίχοι του τραγουδιού ήταν στα αγγλικά και με τη βοήθεια του μακιγιάζ έμοιαζα με Κινέζα. Έτσι αποφάσισα να βάλω κάτι χιουμοριστικό στο performance και να το τολμήσω. Και νομίζω ότι τα κατάφερα. Δεν περίμενα να γίνει viral στα social media. Έχω δεχθεί χιλιάδες μηνύματα για την εμφάνιση μου αυτή. Παραξενεύομαι, κιόλας, γιατί έχω κάνει τόσες εμφανίσεις και ο κόσμος με ξεχώρισε ως Κινέζα τραγουδίστρια».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved