Χρίστος Αντωνιάδης: «Περάσαμε κρίση, έφυγε από το σπίτι, ξαναήρθε…»
Showbiz

Χρίστος Αντωνιάδης: «Περάσαμε κρίση, έφυγε από το σπίτι, ξαναήρθε…»

Για τη σύζυγο του Αφροδίτη, τη σχέση του αλλά και αν ο γάμος του έχει περάσει κρίση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Χρίστος Αντωνιάδης.

Τι έχεις κυνηγήσει περισσότερο στη ζωή σου;
«Αυτό που με ενδιέφερε πάντα ήταν το να είμαι ευτυχισμένος, αλλά δεν ήταν πάντα απόρροια του ίδιου πράγματος. Υπήρξε εποχή που ήμουν ευτυχισμένος επειδή γέμιζα τα μαγαζιά που δούλευα, αυτό γέμιζε κάθε μόριο ταυ σώματος μου. Μετά ανακάλυψα ότι η «ντόπα» που έπαιρνα από αυτό δεν μου έφτανε για να είμαι ευτυχισμένος, κι έπρεπε να γίνει και κάτι άλλο, να φτιάξω μια οικογένεια. Τώρα είμαι ευτυχισμένος όταν είναι ευτυχισμένοι οι άνθρωποι που αγαπώ»


Τι είναι για σένα η σύζυγος σου, η Αφροδίτη;
«Το ωραιότερο πλάσμα του κόσμου, η γυναικά της ζωής μου, η Αφροδίτη δεν είναι σαν τις άλλες αγάπες», λέει και συνεχίζει: «Δεν μπορώ να ζήσω χωρίς τη γυναίκα μου. Γνωριζόμαστε από το 2008 και παντρευτήκαμε το 2012. Δεν τα φτιάξαμε αμέσως, τη βασάνισα... Δεν ήθελα στην αρχή, δεν το είχα συνειδητοποιήσει, σιγά-σιγά έγινε Είχε έρθει στο μαγαζί που δούλευα, με μια παρέα, χωρίς να είναι η τρελή θαυμάστρια μου, εκεί... κόλλησε. Στα μπουζούκια με είδε πρώτη φορά από κοντά και έπαθε την πλάκα της, εκείνη μου το είπε. Τότε δεν ήμουν έτοιμος για κάτι τόσο μόνιμο και σταθερό. Με το που τη γνώρισα και μιλήσαμε κατάλαβα ότι με αυτή τη γυναίκα δεν ήταν να κάνω τσιλιμπούρδισμα, αλλά μια σοβαρή σχέση. Δεδομένης της μικρής ηλικίας που είχε, δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να της συμπεριφερθώ με άσχημο τρόπο. Μετά από μερικούς μήνες ήμουν έτοιμος. Την πρόταση γάμου την έκανα γονατιστός, κλασικά πράγματα, αμερικάνικος κινηματογράφος, τον οποίο παρακολουθώ, είναι από τα χόμπι μου».


Πέρασε κρίση ο γάμος σας;
«Βέβαια. Κάτι που συμβαίνει σε όλα τα ζευγάρια. Περάσαμε κρίση, έφυγε από το σπίτι, ξαναήρθε, όλα, ό,τι μπορεί να φανταστεί κάποιος συμβαίνει και σ' εμάς. Κάποια στιγμή ιεραρχείς τα πράγματα και βλέπεις τι έχει σημασία για σένα».
Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved