Χρίστος Αντωνιάδης: Η νέα του ζωή μακριά από τη νύχτα
Showbiz

Χρίστος Αντωνιάδης: Η νέα του ζωή μακριά από τη νύχτα

Αυτό τον καιρό έχει αφοσιωθεί αρκετά στην οικογενειακή ζωή και ασχολείται με άλλη δουλειά από εκείνη του τραγουδιστή, που μας συστήθηκε όταν τον γνωρίσαμε. Ο λόγος για τον Χρίστο Αντωνιάδη.

Πώς είσαι αυτό τον καιρό;

«Ζω κυρίως μια ήσυχη οικογενειακή ζωή, ασχολούμενος περισσότερο με δουλειές εκτός καλλιτεχνικού στερεώματος»


Γιατί έκτος καλλιτεχνικού στερεώματος;
«Λίγο το πήγα εγώ εκεί, λίγο τα έφερε έτσι η μοίρα, ήταν 50-50 η επιλογή»

Με ποιον τρόπο το πήγες εσύ προς τα εκεί;
«Από το 2006 και μετά κατάλαβα ότι θα υπάρχει στη δουλειά της νύχτας κρίση, ειδικότερα όσον αφορά εμένα. Έψαχνα να βρω έναν τρόπο να απεξαρτηθώ, βιοποριστικά τουλάχιστον, από τη νυχτερινή δουλειά. Έκανα κάποιες επιχειρήσεις που αφορούν την ενέργεια και από εκεί που ήταν η δεύτερη δουλειά μου αυτή έγινε η πρώτη μου, και η δεύτερη δουλειά μου είναι το τραγούδι, όταν κι εφόσον γίνεται»


Είναι εύκολο για έναν τραγουδιστή αυτό;
«Πάντα ήμουν ειλικρινής και δεν θα αλλάξω τώρα. Δεν μου ήταν κάτι ευχάριστο, δεν το έκανα ευχάριστα, θα προτιμούσα να κάνω τη δουλειά μου με τον τρόπο που την έκανα στο παρελθόν, αλλά δεν μου δίνεται πλέον η δυνατότητα να δουλέψω με τις συνθήκες εργασίας που ήθελα. Άλλαξαν οι εποχές, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα όπως θέλουμε και για αυτό φρόντισα να κάνω κάτι άλλο, δεν θα πεθάνουμε κιόλας. Μου αρέσει να βγω σε ένα καλό μαγαζί να τραγουδήσω, από την ώρα που δεν γίνεται σωστά, αλλά με συνθήκες σκυλάδικου... Αν γίνεται με συνθήκες σκυλάδικου, δεν με καλύπτει καλλιτεχνικά, οπότε δεν μου προκαλεί καμία ευχαρίστηση καλλιτεχνική το να τραγουδώ οπουδήποτε»


Με άλλα λόγια, δεν συμβιβάστηκες στο να διαθέσεις το όνομα σου σε μαγαζιά τα οποία δεν σου άρμοζαν;

«Είχα τοποθετήσει τη δουλειά μου σε ένα στάνταρ το οποίο με ευχαριστούσε. Από ένα σημείο και με κάλυπτε καλλιτεχνικά η συμμετοχή μου οε μαγαζιά, στα οποία δεν μπορούσα να «τη βρω» και να αισθανθώ όμορφα ως καλλιτέχνης. Έτσι, φρόντισα πολύ γρήγορα να μην το έχω καμία ανάγκη, γιατί αν το είχα ανάγκη, θα το έκανα, δεν το συζητώ, καμία δουλειά δεν είναι ντροπή. Φρόντισα να δουλεύω μόνο όταν αισθάνομαι καλά και να μη χρειαστεί να το κάνω»


Έχεις αφοσιωθεί πολύ στην οικογενειακή ζωή.


«Παιδί δεν έχουμε κάνει ακόμα, αλλά είμαστε σε μια περίοδο που το σκεφτόμαστε πολύ σοβαρά να κάνουμε παιδάκι, ήρθε η ώρα... μεγάλωσα. Η καθημερινότητα είναι δυστυχώς αυτή που βιώνουμε οι περισσότεροι Έλληνες, μετά προβλήματα που έχει αυτή η εποχή, την οικονομική πίεση, με τα ψέματα που μας έλεγαν και προσπαθούμε να καταλάβουμε πού είναι η αλήθεια. Δυστυχώς, πολλοί Έλληνες δεν έχουν συνειδητοποιήσει πού είναι η αλήθεια και συνεχίζουν να αναζητούν ένα ακόμα ψέμα να συντηρήσουν το μύθο που είχε καλλιεργηθεί τα προηγούμενα χρόνια. Εγώ ξύπνησα νωρίς και προσπάθησα να συνέλθω από τα ψέματα αυτά και να δρομολογήσω τη ζωή μου διαφορετικά. Ζούσαμε σε μια «φούσκα».
Πηγή: Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved