Τρύφωνας Σαμαράς: Η φουστανέλα, η πρόκληση και ο σάλος
Showbiz

Τρύφωνας Σαμαράς: Η φουστανέλα, η πρόκληση και ο σάλος

Ταράζει πάλι τα νερά της σοουμπίζ με τα καινούργια του «κατορθώματα» ο Τρύφωνας Σαμαράς

«Για μένα δεν έγινε τίποτα. Μου πρότεινε ο φίλος μου Βασίλειος Κωστέτσος να κάνω μια γκεστ εμφάνιση. Έχω κάνει πολλές τέτοιες εμφανίσεις στον Βασίλειο, όλα αυτά τα 25 χρόνια που γνωριζόμαστε, από τότε που έχουν ξεκινήσει η φιλία και η συνεργασία μας. Ο Βασίλειος μου λέει πάντα να πάω στις επιδείξεις του, κι επειδή είμαι πρόσωπο της μόδας, που μου αρέσει να πειραματίζομαι, δέχτηκα για άλλη μια φορά. Νομίζω ότι αυτή είναι η 6η φορά. Μου είπε ότι επειδή θα είμαστε εκτός Ελλάδος; και συγκεκριμένα στα Σκόπια, να βάλω τη φουστανέλα» τόνισε στο Λοιπόν.

-Ήταν η φουστανέλα που είχε φορέσει ο ίδιος την 25η Μαρτίου 2013 στην Αγία Σοφία της Κωνσταντινούπολης;

«Ναι, την είχε βάλει στην Κωνσταντινούπολη. Είναι αυτή που είχε φορέσει στην Αγία Σοφία. Του απάντησα ότι θα μου άρεσε πάρα πολύ, ειδικά στα Σκόπια, που είναι μια χώρα που ήδη μας έχουν πάρει και το όνομα Μακεδονία, ήθελα να εμφανιστώ και να φορέσω μια ελληνική φορεσιά, τη φουστανέλα που είναι μια τιμητική φορεσιά. Γιατί να μην το κάνω;»

-Τότε που είχε φορέσει τη φουστανέλα ο Βασίλειος Κωστέτσος είχε δημιουργηθεί σάλος. Δεν φαντάστηκες ότι θα δημιουργηθεί κάτι ανάλογο και τώρα;

«Γιατί να δημιουργηθεί; Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπώ τη χώρα μου, δουλεύω στη χώρα μου τόσα χρόνια και προσπαθώ. Σε ένα σόου θα την έβαζα, δεν θα πήγαινα να σηκώσω την ελληνική σημαία για να κάνω επανάσταση.»

-Η Ελλάδα, αυτή τη στιγμή, θεωρείς ότι έχει ανάγκη από τέτοιες κινήσεις;

«Σίγουρα, αυτό πιστεύω, ότι έχει ανάγκη, γιατί είμαστε σε μια πάρα πολύ δύσκολη εποχή, η Ελλάδα δεν πάει καλά, ούτε οικονομικά και δεν τη βοηθάνε οι πολιτικοί που υπάρχουν στην εξουσία. Οπότε, θέλει πρόσωπα που να παίρνουν πρωτοβουλίες, να κάνουν πράγματα σωστά για τη χώρα μας, χωρίς φυσικά να τη θίγουν.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved