Βγήκε στο θέατρο στα 14 στο πλευρό της Ρουγγέρη
Showbiz

Βγήκε στο θέατρο στα 14 στο πλευρό της Ρουγγέρη

Βρίσκεται στον χώρο της υποκριτικής αρκετά χρόνια.

Μάλιστα, το ντεμπούτο της στο θέατρο το έκανε στα 14 της στο πλευρό της Κάρμεν Ρουγγέρη.
Αυτή την περίοδο παράλληλα με τις θεατρικές της υποχρεώσει την βλέπουμε και στο YFSF.

Τι ήταν αυτό που σε έκανε να αποδεχτείς την πρόταση να συμμετέχεις στο YFSF;
Είναι μια εκπομπή που την παρακολουθούσα και μου άρεσε. Όταν με πήραν τηλέφωνο για το δεύτερο κύκλο ήμουν πολύ θετική, αλλά δεν μπορούσα να συμμετέχω λόγω χρόνου, οπότε στο τρίτο δέχτηκα. Με πολύ φόβο βέβαια, γιατί δεν είχα ξανασχοληθεί με το κομμάτι της μίμησης και δεν ήξερα αν το έχω».

Τελικά, είναι πιο δύσκολο από αυτό που φανταζόσουν;
«Μα, φανταζόμουν ότι είναι δύσκολο και επιβεβαιώθηκα!».

Αυτό όμως δεν είναι και η πρόκληση;
«Φυσικά και προσπαθώ πάντα στις δουλειές μου να κάνω ότι καλύτερο και –όσο γίνεται- να είναι κάτι καινούργιο. Να με βάζει δηλαδή στη διαδικασία να βάλω μπροστά καινούργιες λειτουργίες, καινούργιους τρόπους σκέψης και ανάπτυξης. Το YFSF είναι για μένα κάτι πολύ καινούργιο , που δεν αρκεί μόνο να το προσεγγίσω ως ηθοποιός, πρέπει να βρω καινούργιες λειτουργίες για να το αναπτύξω»

Μέσα από αυτό έμαθε και ο πολύς κόσμος ότι έχεις καλή φωνή.
«Ναι, αυτό νομίζω ότι είναι κι ένα από τα κέρδη που έχω από το παιχνίδι, γιατί τελικά πολύς κόσμος δεν γνώριζε ότι τραγουδάω και από τους ανθρώπους του χώρου».

Το τραγούδι είναι η άλλη μεγάλη σου αγάπη;
«Είναι ο πρώτος τρόπος που εκφράστηκα καλλιτεχνικά όταν ήμουν ακόμη παιδί. Από πολύ μικρή ανακάλυψαν οι δικοί μου ότι τραγουδάω και ξεκίνησα ωδείο. Το θέατρο ήρθε πάλι στην παιδική μου ηλικία, όταν μπήκα στην ομάδα της Κάρμεν Ρουγγέρη, στα 14 χρόνια μου. Ο πρώτος μου στόχος ήταν το κλασικό τραγούδι και μετά έκανα σπουδές στην υποκριτική. Αγωνίστηκα όμως και για τα δύο το ίδιο, απλά στις οντισιόν που πήγαινα για το θέατρο, έκανε πάντα τη διαφορά ο τρόπος που τραγουδούσα. Οι πρώτοι ρόλοι που πήρα, ήταν από το τραγούδι».

Στην τηλεόραση πώς τα βλέπεις τα πράγματα;
«Πολύ δύσκολα, δεν ξέρω αν θα μπορέσουν να επανέλθουν τα πράγματα. Θεωρώ πολύ τυχερό τον εαυτό μου που είμαι στο YFSF» αποκάλυψε στον Τηλεθεατή η Ελένη Καρακάση.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved