Παντρεύτηκε η Μαριάννα Πυργιώτη τον πρώην πρέσβη του Ισραήλ, Ραμ Αβιράμ
Showbiz

Παντρεύτηκε η Μαριάννα Πυργιώτη τον πρώην πρέσβη του Ισραήλ, Ραμ Αβιράμ

Τον εκλεκτό της καρδιάς της παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο η δημοσιογράφος Μαριάννα Πυργιώτη.

Ο γάμος της με τον πρώην πρέσβη του Ισραήλ, στην Ελλάδα Ραμ Αβιράμ τελέστηκε στο δημαρχείο της Αθήνας ενώ αργότερα ακολούθησε δεξίωση με καλεσμένους πολλά πρόσωπα του πολιτικού χώρου.Την είδηση του γάμου της είχε αποκαλύψει η ίδια στην εκπομπή «Στα καλά καθούμενα», τον Γενάρη.


«Το λέω με λίγη καθυστέρηση. Δηλαδή η πρόταση γάμου έγινε πριν 3 -4 χρόνια και αποφάσισα τώρα. Είπα ότι αν ξαναπαντρευτώ ποτέ μου, γιατί επαναλαμβάνω δεν είχα ξαναπαντρευτεί ποτέ στο ενδιάμεσο, λέω αν ξαναπαντρευτώ, θα παντρευτώ εσένα. Είναι ο Ραμ Αβιράμ ο καλός μου, ο πρώην πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα. Εσείς θα τον ξέρετε, εκείνη την εποχή το 2004. Συναντηθήκαμε τότε και είμαστε 10 χρόνια μαζί και είπα κάποια στιγμή αν πω «ναι» στην πρόταση γάμου που είχε γίνει προ τριετίας. Ο Ραμ τον μισό καιρό μένει στην Ελλάδα, μένουμε μαζί και ταξιδεύει και στο Τελ Αβίβ. Έχει συνταξιοδοτηθεί πλέον, είναι 60 χρονών. Τώρα διδάσκει στο πανεπιστήμιο. Όσο περνά ο καιρός μοιράζουμε το χρόνο μας.


Είχαμε πάει ταξίδι στη βόρειο Ινδία, στα Ιμαλάια και κάπου στα 4.850 μέτρα, μέσα σε μια σκηνή, ήταν απ' έξω οι καμήλες οι βακτριανές, έβγαλε ένα κουτάκι, είχε μέσα ένα υπέροχο μονόπετρο και μου είπε «θα με παντρευτείς;». Ούτε λουλούδια, ούτε βιολιά, ούτε τίποτα. Σου λέω οι καμήλες ήταν απ' έξω και κάτι γελάδια.


Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία, αλλά θα είναι πολιτικός γάμος κατ΄ ανάγκην. Στο δημαρχείο θα μας παντρέψει ο κ. Καμίνης και κουμπάρα θα είναι η Κάτια Μακρή», είχε πει.

©2010-2023 Gossip-tv.gr - All rights reserved