Κοντολάζος: «Έχω φιλοσοφήσει τα πράγματα, ειδικά μετά το 2006, που έπαθα το έμφραγμα»
Showbiz

Κοντολάζος: «Έχω φιλοσοφήσει τα πράγματα, ειδικά μετά το 2006, που έπαθα το έμφραγμα»

Ο Δημήτρης Κοντολάζος είναι ο πρώτος που τραγούδησε το κομμάτι «Δεν σου κάνω τον άγιο», το οποίο πριν από μερικά χρόνια τραγούδησαν σε δεύτερη και τρίτη εκτέλεση η Γωγώ Τσαμπά και ο Γιώργος Τσαλίκης. Ωστόσο δεν βγήκε ποτέ να πει ότι είναι ο πρώτος διδάξας.

«Τι να πω; Το κομμάτι το έλεγα το 1994 και ετοιμαζόμουν να το ξαναβάλω στο ρεπερτόριο, αλλά έμαθα ότι θα το τραγουδούσε ο Τσαλίκης. Εκανα πίσω, δεν βγήκα στα κανάλια να φωνάζω «είναι δικό μου το τραγούδι» κι αυτή τη στάση μου την εκτίμησε ο Γιώργος, ο οποίος, μάλιστα, και με ευχαρίστησε σε μια εκδήλωσή του. Είμαι χαρούμενος που ζω και τραγούδια μου γίνονται επανεκτελέσεις. Κατά τα άλλα, τα έχω φιλοσοφήσει τα πράγματα, ειδικά μετά το 2006, που έπαθα το έμφραγμα. Ολα εδώ μένουν. Παιδιά, δεν παίρνουμε τίποτα μαζί μας, είναι αστεία τα πράγματα. Ας δώσουμε χαρά και αγάπη στους άλλους, αυτά μένουν» τόνισε στην Espresso.

-Από τη νέα γενιά ποιες λαϊκές φωνές σού αρέσουν;

«Η Πάολα έχει ωραία λαϊκή φωνή. Επίσης ο Παντελής Παντελίδης είχε γράψει ωραία λαϊκά τραγούδια κι έπρεπε να «φύγει» για να του το αναγνωρίσουν. Εγώ στο πρόγραμμά μου τραγουδάω ένα όμορφο δικό τραγούδι, τα «Σκοινιά». Για μένα ως τραγουδιστής ήταν συμπαθητικός, αλλά ως δημιουργός ταλεντάρα. Τους έβαλε τα γυαλιά. Μου αρέσουν κι άλλοι, όπως για παράδειγμα ο Νίκος Οικονομόπουλος, που είναι καλός λαϊκός τραγουδιστής, και ο Γιάννης Βαρδής, ο οποίος έχει τη «γραμμή» του πατέρα του.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved