Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ »
Showbiz

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έχω απογοητευτεί πάρα πολύ »

Πριν από ένα χρόνο περίπου η Κατερίνα Παπουτσάκη εξέφραζε την γνώμη της για τις πολιτικές εξελίξεις και δήλωνε αισιόδοξη με τις αλλαγές στα πρόσωπα της εξουσίας. Σήμερα νιώθει πως δικαιώθηκε ή το αντίθετο. 

«Δεν σου κρύβω πως έχω απογοητευτεί πάρα πολύ. Ήταν μεγάλη σφαλιάρα για πολύ κόσμο όσα έχουν συμβεί. Δεν νομίζω πως υπάρχει κάποιος που πίστευε ότι θα έφτανε εδώ η κατάσταση» τόνισε στο People.

Σήμερα, υπάρχει κάποια πολιτική φωνή που την εμπνέει; «Δεν υπάρχει, δυστυχώς, και είναι πλήρης απογοήτευση, γιατί δεν βλέπω φως στην άκρη του τούνελ» παραδέχεται. Καθώς ο σύζυγος της στο παρελθόν ζούσε στις ΗΠΑ, έχει περάσει από το μυαλό τους να φύγουν στο εξωτερικό, αν χειροτερέψουν τα πράγματα;

«Μας έχει περάσει σαν σκέψη, αλλά δεν θα ήταν και εύκολο. Ο Παναγιώτης έχει ένα μαγαζί στην Αθήνα που πηγαίνει πολύ καλά, εγώ πάλι θα είμαι παντελώς άχρηστη στο εξωτερικό, ούτε καφέ δεν ξέρω να σερβίρω, δεν ξέρω να κάνω τίποτα άλλο πέρα από αυτό που κάνω! Σίγουρα θα ήταν μια πρόκληση, αλλά δεν σου κρύβω πως μια τέτοια προοπτική θα με φόβιζε. Μόνο αν όλα καταρρεύσουν, πράγμα που ελπίζω να μη συμβεί, θα σκεφτούμε κάτι τέτοιο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved